Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnosi i dalje napeti

Ruski ratni brod ispalio pucnjeve upozorenja na turski brod

ruski vojni brod
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
13.12.2015.
u 13:41

Zbog incidenta turski vojni ataše u Moskvi pozvan je u rusko ministarstvo vanjskih poslova.

Rusija je izvijestila da je jedan od njezinih ratnih brodova ispalio pucnjeve upozorenja na turski ribarski brod u Egejskom moru kako bi izbjegao sudar, javlja BBC.

Prema priopćenju ruskog ministarstva obrane,  turski brod približio se na 600 metara prije nego što se okrenuo reagiravši na rusko pucanje iz ručnog oružja.

Zbog incidenta turski vojni ataše u Moskvi pozvan je u rusko ministarstvo vanjskih poslova.

Odnosi između zemalja i dalje su napeti nakon što je Turska oborila ruski vojni avion. 

>> Turska prijeti uvođenjem sankcija protiv Rusije

Komentara 66

US
Ustajaustasesvi
15:48 13.12.2015.

rusi sve vise i vise se ponasaju kao gusari, prvo cecenija,gruzija,tadjikisatan,dakistan ukrajina,sada sirija, poljaci,madjari ,rumuni,bugari svi od nje kao od djavola beze

KA
Kameni
17:28 13.12.2015.

Tko garanruje da je rijec o ribarskoj brodici? Turci kazu da je, njima treba vjerovat posto im religija brani da lazu. Jedna ribarska brodica je u Adenu u Jemenu prije 15 godina raznijela cionistima USS COLE rupa na pramcu je bila tolika da su se podpalubasi mogli suncati iznutra, 17 je crnih vreca upotrebljeno, mala ribarska brodica majstori???

MA
makito
16:16 13.12.2015.

stojance@...ne kuzim sto bi se desilo vama srbijancima ,vi ste uz rusiju ? i vecernji list barem po pisanju je 100% na strani rusije,ako bi doslo do rata nato-rusija vecernji bi opet bio na rusko-srbijanskoj strani,jer oni koji moderuhu vecernji su pro-ruski nastrojani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije