Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čijim je rukama budućnost Sirije
Povratak na članak

Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a

Francuska predložila rezoluciju koja bi omogućila UN-ovim trupama da nadziru evakuaciju, no Rusija tvrdi da te trupe nitko neće čekati

Komentari 20

AN
anticenzura
14:04 19.12.2016.

Siriju treba pod hitno osloboditi svih tih lesinara sto su se okomili na legitimnog Predsjednika svoje zemlje. I treba strogo zabraniti tim diktaturama arapskoga svijeta da sire Islamski fundamentalizam po kugli Zemaljskog. Ako ovi osvoje Siriju, imati cemo jos deset miliona izbjeglica u Europi i gradjanski rat radi njih i njihove pohlepe da vladaju svijetom. Oni razvaljuju Siriju da koloniziraju Europu sa svojom naftom i plinom. Nece samo nafta i plin doci u Europu, nego i oni i njihov kapital, a to znaci Islamska Europa za manje od 20 godina. Oni truju i nase Europske muslimane sa svojim fanatizmom, vrbuju ih i spopadaju da se radikaliziraju kao i oni, dosta pogledati na sta nam Bosna slici i u sta su se pretvorili od jedne moderne i sekularne zemlje. Podigli su 1200 dzamija u samo 20 godina od 90-ih do danas i non stop grade nove. Pa nije to demokracija i sekularna drzava na kakvu su Europljani navikli, To je politicki Islam i to ne moze naci plodan teren u Europi bez rata. Nece ni gradjani u Siriji takvu drzavu, kamoli Europljani. Sirija je sekulana i moderna drzava, gdje zajedno zive sve etnije, religije i kulture, i takva mora ostati. Necemo se dijeliti po rasama i religijama, zna se tko je to radio tijekom povijesti. Ovi en toleriraju nikoga, rastjerali su sve krscane iz svojih zemalja, kod njih n smijes kriz nositi oko vrata, u Saudijskoj Arabiji i svim tim zemljama okolo, a kada dodju u Europu moras im graditi dzamije i ne pada im na pamet da se integriraju u zemlju i kulturu u kojoj zive.

VL
Avatar Zvjerinjak1
Zvjerinjak1
14:00 19.12.2016.

SAD polako, ali sigurno gube dominantnu ulogu u svijetu i to sve zahvaljujući svojoj politici punoj laži i manipulacija. Sa lažima i manipulacijom je počelo već poslije WW2, ali sve do iračkog oružja za masovno uništavanje smo to još nekako i gutali, ali nakon intervencije u Iraku, više nitko ne vjeruje u dobronamjernost politike SAD-a. Više nitko ne vjeruje SAD-u čak i kad kaže istinu jer su toliko puta do sada lagali da je čak i istina iz njihovih usta sumnjiva. Bljak!

VL
DU
Deleted user
13:59 19.12.2016.

UN bi sada na teren da prave tampon zonu da se prave da nešto rade. Kao što su to radili na Balkanu pa je pod njihovom čizmom poginulo 8000 ljudi dok je UN samo gledao mnogi gradovi su razrušeni sve dok Hrvati i Bošnjaci nisu agresoru pokazali zube. Tu je opet UN toliko protestirao zajedno sa međunarodnom zajednicom da su Hrvatskoj jedva oprostili što se usudila rastjerati teroriste. Toliko o UN.

VL
DU
Deleted user
14:02 19.12.2016.

auuu koja šamarčina

VL
MX
Mister X
14:23 19.12.2016.

vjerovali ili ne ali ja gledam to ovako jednostavno totalna pobjeda Amerike i zapada. Rasturenu uništenu rzorenu zatrovanu Siriju su ostavili Putinu . Što znači ostavii sa treoristima i "opozicijom " i Al quaidom. Sa totalno uništenom infta strukturom šteta u trilijunima eura . Ranjenika Invalida bjede rasturenih tvornica rastjeranog posvađanog zatrovanog naroda ! A i dalje će se provoditi demokrtaska politika podržavana i naoružavanja dečki "opozicije i umjerenih boraca" protiv Assada i naravno protiv Putina putem prijatelja i saveznika i tajno o javno kao nekada u Afganistanu. A ovamo se žaliti stalno i neprestano na Putina zločinca ubojicu djece ... Znači pobjeda je čija ? Koju korist ima Putin a koji trošak ? Na žalost mi to izgleda realitet !

VL
AA
aabbcc
14:33 19.12.2016.

Drzave Azije! nema ni Evrope a Akerika i Australija u drugi svijet.

VL
MX
Mister X
14:11 19.12.2016.

Demokracija i njenjihova filozofija ćitaj original danas "do kojeg je došlo zato što borci Fronte Nusra, koja je ogranak Al-Qai’de u Siriji, nisu dopustili...... znači jako interesantno "borci" - ne više teroristi kad su saveznici demokrata borci protiv ""režima""".. Da Da nisu isti isalmisti i u Iraku ? sutra kad skinu uniformu su civili koje ubija Assad i Putin ....

VL
MM
m.muharremi
20:12 19.12.2016.

UN je vrlo troma, skupa I ne efikasna organizacija koja nije sposobna rjesavati velike probleme.Njeni duznosnici rade po uputama zemalja koji ih salju a ne po zakon ima UN.To smo mi na kosovu oprobali I tesko njima kojima oni krojeroje sudbinu.Ameri su specialisti I tu gdje su oni problema nema.Turska , Rusija I Iran nema sanse da bilo sto mogu uciniti...sirijcima samo gore moze biti...!

VL
DU
Deleted user
14:46 20.12.2016.

jer sa padom ekonomske moci pada jos sta? uticaj...

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
16:22 19.12.2016.

...i bez Sirije.

VL
HO
homofob
17:46 19.12.2016.

Prije osam dana u Izrael su sletila prva dva F-35 of totalno 50 koji ce doci u slijedece dvije godine. Ako ne lete (Ameri su ih vjerojatno poslali SMS-om) kako rusofili tvrde onda se nece vidjeti nerazjasnjenih bombardiranja a ako su samo pola ono sto Ameri i njihovi partneri govore vjerujem da cemo vidjeti da li Izrael ima kakovih skrivenih interesa u Siriji vrlo brzo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.