Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar vanjskih poslova Lavrov
Povratak na članak

Rusija ima dokaze da su turske snage na sirijskom teritoriju

Lavrov je turske poteze na tursko-sirijskoj granici okarakterizirao kao "puzajuću ekspanziju" i rekao da će Rusija inzistirati na tome da UN pozove Kurde na sirijske mirovne pregovore unatoč turskom protivljenju.

Komentari 32

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:27 13.03.2016.

imas li dokaze da ruske snage nisu u Ukrajini?

VL
HH
Horvat_H
17:57 13.03.2016.

kada rusi, srbi i hezbolanci brane svoje interese van svojih granica, ja odmak kuzim o cemu je rjec..uzas

VL
IV
Ivke15
10:29 14.03.2016.

Prije svega Rusi su pozvani od legalne Sirijske vlasti na celu sa Asadom. Znamo da Sirijski krscani/hriscani podrzavaju SAMO Asada, sto znaci da i mi treba da ga podrzavamo. E sad sto ovde ima mnogih sto obozavaju fasizam, a ondaa automatski mrze Ruse, to je njihov problem. Moja podrzka naporima Rusije, Asada, Kurda da se unisti zlo, a Zapadnim demokratama manje dvolicnosti bi dobro doslo svima.

VL
IS
istri
10:09 14.03.2016.

lavrova bi trebalo pitati gdje je kurdima mjesto. u siriji ne u turskoj ne u iraku sadam ich palijo sve zive da ne misli kako oni nemaju pravo na svoj kutak?

VL
HH
Horvat_H
17:56 13.03.2016.

lavrov, nista o ruskim snagama, te iranskim islamistima ,hezbolancima, te nista o tome dali rusija namjerno sa iranom i basar asadovskim snagama bombarduje namjerno skole i bolnice !

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:05 14.03.2016.

kurdi, kao jedan ove najvećih naroda u siriji, itekako imaju pravo biti na svim tim mirovnim konferencijama. a turska samo kao susjed, i to vrlo loš. bez ikakvih mogućnosti i prava utjecati na tijek razgovora o smirivanju situacije. turska je,je, kao i zaljevske monarhije, krivac za sukobe u siriji. samo što su se turci pod erdoganom malo osilili, i što je još gore, umislili, da su nekakva sila, vojna ,gospodarska. a obični vodiči mazgi su, i dalje. rusija u ovoj krizi igra izuzetno pozitivnu ulogu. ja se čak ne mogu sjetiti ni jedne krize u kojoj je rusija bila problem. za razliku od amerikanaca, i njihovih europskih podanika. kad će europa shvatiti da se o europskoj sigurnosti razgovara samo u europi, i to europljani sami? sve dok amerikanci diktiraju uvjete, neće biti dobro, ni mira, ni stabilnosti. amerikanci imaju svoje države. istjerani su iz latinske i južne amerike, brišu ih i iz afrike. u aziji su počeli gubiti brže nego se očekivalo, pa kao tamo sad prebacuju svoje snage. a kinezi ih samo promatraju, sve bliže i bliže. svijet nije svjestan da je par sekundi od globalnog rata. amerikanci su kao i hitler, pušta im se sve, jer kao to nije ništa, nije opasno. a onda, blitzkrieg. uostalom, nema neke razlike između nacističke njemačke i usa. retorika, način djelovanja, ophođenja, odnos prema drugim zemljama, narodima. nacija, njihova iznad svega. nepoštivanje međunarodnih ugovora. ne govorimo o rusima, nego su to amerikanci. to vaše prihvaćanje i priznavanja njima prava da to rade govori više o vama, nego o njima. amerikancu je dozvoljeno da se upliće u naše stvari.

VL
Avatar d-ano
d-ano
20:49 13.03.2016.

,,,,unistit po kratkom postupku turke u Siriji,, nemaju tamo sto da traze niko ih nije trazio niti im odobrio boravak posebno ne gazda u kuci ASAD..

VL
DU
Deleted user
18:19 13.03.2016.

"Rusija i Turska su na suprotnim stranama u petogodišnjem ratu u Siriji".....ahahaaa pa barem ovo na suprotnim stranama stavite pod navodne znakove, jel da su turci na suprotnoj strani u kako kazete "petogodišnjem ratu u Siriji" od turske ni T danas vise nebi postojalo. nego ko ckepi laju iza ograde

VL
HR
hromcan
20:45 13.03.2016.

Da su Rusi pametni opalili bi pi Turćinima i napravili bi medveđu uslugu svima......

VL
RA
radekbrod
18:30 13.03.2016.

Ruske snage JESU u Ukrajini samo bedak može misliti drugačije

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
19:43 13.03.2016.

I ruske snage su na sirijskom terotoriju...i na ukrajinskom, moldavskom i gruzijskom.

VL
Avatar Hrvatina_Nikola_Tesla
Hrvatina_Nikola_Tesla
20:55 13.03.2016.

Da bar Turci što više naoružaju Ukrajinu i pošalju svojih vojnika u obranu od fašista i agresora rusa.

VL
Avatar Hrvatina_Nikola_Tesla
Hrvatina_Nikola_Tesla
20:53 13.03.2016.

Opet ovi fašisti sa svojim lažima i podvaljivanjma. Dok istovremeno ubijaju civile po Ukrajini.

VL
ST
Startrack
12:50 14.03.2016.

Srbi na ovom forumu sad su se prebacili na bajke o Rusima. Posto su bajke o njihovoj vojnoj snazi pometene u Oluji sad slusamo bajke o Rusima koji mogu do Portugala za sedam dana. A u stvarno sti ce bitit kao i sa srpskom JNA. 3 mjesecan kroz Vukovar umjesto tri dana do Zagreba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.