Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji Sirije

Rusija i Kina još uvijek štite prijatelja Bashara al-Assada

kina
reuters
16.06.2011.
u 21:21

Međunarodna zajednica može pružiti konstruktivnu pomoć kako ne bi dopustila da se situacija pogorša, ali nijedna strana sila ne bi se trebala miješati u unutarnje stvari zemalja u regiji, ističu predsjednici Kine i Rusije

Moskva i Peking priopćili su da se protive svakom stranom miješanju u krize u arapskim zemljama, u trenutku kada Zapadnjaci traže njihovu podršku u vezi sa Sirijom.

"Međunarodna zajednica može pružiti konstruktivnu pomoć kako ne bi dopustila da se situacija pogorša, ali nijedna strana sila ne bi se trebala miješati u unutarnje stvari zemalja u regiji", navodi se u priopćenju potpisanom u četvrtak za posjeta kineskog predsjednika Hu Jintaoa Rusiji.  

Obje zemlje pozivaju na rješavanje kriza miroljubivim putem. Rusija i Kina su bojkotirale razgovore na razini stručnjaka Vijeća sigurnosti UN-a koji su trebali osuditi krvavu represiju u Siriji.
 

Ključne riječi

Komentara 42

OB
-obrisani-
21:35 16.06.2011.

16.06.2011. u 21:27h Marsijanac12 je napisao/la: E moji bacuske i kosooki.....a sto ne posaljete moderno oruzje gerilcima u Afganistanu ....onako kako su to Ameri cinili ------------------------------------------------------------- oni su koju deceniju prije toga pomagali Sjecernu Koeju i Sjeverni Vijetnam, sovjetski piloti letjeli su u ratnim zrakoplovima egipatskih i sirijskih oznaka a i jedni i drugi su trenutno “na čekanju“. rusi imaju problema sa isamistoma u Čečeniji a Kinezi sa islamistima među Ujgurima i samo je pitanje vremena dok i ovi ne puknu i krenu.

OB
-obrisani-
22:14 16.06.2011.

a kako to da od SRBIJE nisu uspili napraviti gospodarsku SILU,ahahahhahahahahha

OB
-obrisani-
21:27 16.06.2011.

E moji bacuske i kosooki.....a sto ne posaljete moderno oruzje gerilcima u Afganistanu ....onako kako su to Ameri cinili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije