Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

Rusija diže svoju cijenu za pomoć NATO-u u Afganistanu

nato
Dino Stanin
28.10.2010.
u 10:30

Moskva traži da NATO ograniči broj vojnika u bazama na području zemalja bivšeg Varšavskog pakta.

Rusija diže cijenu za svoju pomoć NATO-u u misiji u Afganistanu i traži od Sjevernoatlantskog saveza da ograniči broj svojih vojnika u bazama na području zemalja bivšeg Varšavskog pakta, piše britanski The Indepenedent. 

Uoči summita NATO-a i Rusije u Lisabonu u studenom, na kojem se treba raspravljati i o ruskom angažamnu u Afganistanu, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov zatražio je od NATO-a da ograniči broj vojnika u tim bazama, tvrdi list.   

Ključne riječi

Komentara 13

SP
Spomenik
20:24 28.10.2010.

Za svaku SILOVANU slavensku djevojku (kroz anglo-saksonske pornice) cijena ce biti OGROMNA,jer to SILOVANJE je bilo nametnuto kroz kamate!!!!....A u nastavku o \"zemljistu\"!!!>>>>

OZ
ozujsko
17:11 28.10.2010.

proslog ljeta su Slovenci povisili cjenu vinjeta,Hrvati povisili cjenu na autocesti........... pa eto i nasa\"braca\" Rusi povisli cjenu NATO-savezu, za pomoc koju im pruzaju,pri osvajackim pohodima i teroristickim akcijama u Aziji,i na Bliskom Istoku.

OB
-obrisani-
10:49 28.10.2010.

Ah Bože dragi sve ima svoju cjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije