Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEŠKA ŠUTNJA

Jedna zemlja mogla bi zaustaviti rat. Tri su razloga zašto šuti

01.03.2022.
u 10:50

Peking je desetljećima gradio partnerske odnose s Moskvom, ali i trgovinske s Kijevom. Mogao bi utjecati na Rusiju da zaustavi rat, ali odabrao je šutjeti jer ne želi ugroziti svoje gospodarstvo

Komentara 44

ST
stefj
11:12 01.03.2022.

Kina trlja ruke. Em će preplaviti Rusiju svojim proizvodima, em će pokupovati jeftino sve što može, em će kapitalom zadužiti Rusiju i učiniti je ovisnom o sebi...

MI
miroslav50
14:23 01.03.2022.

Šteta što zadnjih 20 godina, pogotovo za vrijeme Obame koji je bombardirao 7 država, nismo mogli pročitati naslov "Europa je mogla spriječiti milijune žrtava američkih intervencija ali nije to učinila zbog gospodarstva"

Avatar Čepiga.
Čepiga.
10:47 01.03.2022.

Sad ćeš vidit kad ih Kinezi ogule. Plakat će Rusi za europskim eurićima koji su dolazili redovito i u veliklm količinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?