Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ginu većinom civili
Povratak na članak

Rusi tvrde: Stradala 93 Sirijca, u Azerbajdžan ih doveli Turci

Čelnik Azerbajdžana Alijev: Imamo samo jedan uvjet, oslobođenje Gorskog Karabaha

Komentari 6

SI
sisavac
09:30 06.10.2020.

ne kužim ja sad to, pa kosovo je slobodno, a ova regija koju od davnina nastanjuju isključivo armenci to pravo nema?!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:50 06.10.2020.

Gledam sinoc na TV u Moskvi tamo se vode teske borbe.Azarbejdan je tri put jaci po oruzju i ljudstvu.Ali nemaju nekog napredka plus talibancine iz Sirije i drugi mjesta su tu podpomognute sa Turcin.Turski inspektori ih obucavaju .Naoruzanje Azarbejdan ima od Turske Izraela Engleske.Armenija sovjetsko oruzje ima i nesto Ruskog.Ali nema savremenog oruzja.Ima Iskandere koje nije upotrebila.E Armeni viste se malo odmakli od Rusa tj vasi novi politicari kazu Rusi eto nek im Ameri pomognu...Erdogan pravi Osmansko carstvo .Ameri ni Englezi Armenin nista nece pomoc mozda Rusi ali pod upitnikom turska oce da uzme Kavkaz.

VL
NA
namome
10:25 06.10.2020.

Turcima je data punomoc da potpiruju i prave probleme od svetskih lidera,tako da dok svi nestanu tome na kraj nema srece. A stoka od svaba ,engleza i amera neka prekinu zaje... svet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.