Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILOSRDNI

Rusi su ubili pedijatricu koja je išla po tijelo nećaka (14), on je poginuo u granatiranju Kijeva

Foto: MFA of Ukraine/Twitter
1/5
03.03.2022.
u 12:19

Arsen (14) je umro od ruskog šrapnela, a njegova teta vraća se u Kijev po njegovo tijelo kada je i sama stradala

Ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da su ruske snage ubile pedijatricu koja je pokušala doći do tijela svog 14-godišnjeg nećaka, a koji je poginuo u granatiranju. 

- 14-godišnji Arsen umro je od ruskog šrapnela. Hitna pomoć nije mogla doći do njega zbog stalnog raketiranja. Njegova teta, pedijatrica, vratila se po njegovo tijelo. Kada se vraćala za Kijev, njezin automobil je napadnut. Na mjestu je poginula - objavilo je ministarstvo istaknuvši kako rodbina ne može doći do njihovih tijela jer je cijelo područje blokirano ruskim snagama. 

 

VIDEO Pogledajte zastrašujuće prizore iz razrušenog Harkiva

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Croatino
Croatino
14:08 03.03.2022.

Ovo jos nije nista u Ukrajini. Kad Putler izgubi strpljenje, gadjati ce se bolnice, trafo stanice, vodovodi i stanbene zgrade. Sve vec vidjeno u RH za vrijeme srpske agresije

PR
prahrvat
20:19 03.03.2022.

ruski zlotvori. živi, Ukrajino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije