Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oleksandr Oksančenko

Rusi srušili legendarnog ukrajinskog pilota: Vratio se iz mirovine i branio Kijev

ВОЇНИ УКРАЇНИ
01.03.2022.
u 15:58

Aktivnu službu napustio je i pridružio se pričuvnom sastavu krajem 2018. godine, vratio se iz mirovine kako bi branio Ukrajinu od ruskog napada

Pukovnik Oleksandr Oksančenko, umirovljeni pilot ukrajinskog zrakoplovstva, poginuo je kad je ruska protuzračna obrana srušila njegov avion iznad Kijeva. 

Iako je napustio aktivnu službu i pridružio se pričuvnom sastavu krajem 2018. godine, vratio se iz mirovine kako bi branio Ukrajinu od ruskog napada.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski posthumno mu je dodijelio titulu Heroja Ukrajine.

 

Komentara 10

Avatar nosac
nosac
16:35 01.03.2022.

putinu su rusi obično smeće, može ih 100 000 izginuti on će reći da je to napravio da zaštiti ruse

CO
CovjekSaAtlantide
16:57 01.03.2022.

Putin zahtijeva da se maknu američke postrojbe i baze iz svake zemlje bivšeg Sovjetskog saveza. Preraslo je ovo davno Ukrajinu, ta NATO koketiranja su Putinu bili samo izlika. Zašto bi Poljska trebala išta raditi da zadovolji Putina??? Pribaltičke zemlje suu već godinam u NATO-u i direkt imaju granicu sa Rusijom. Ukrajinci nisu ništa skrivili i vode pravedni obrambeni rat kao što smo i mi.

IS
istinomer
17:33 01.03.2022.

Ovo je repriza kubanske krize iz '62 , samo što se ruski brodovi nisu okrenuli .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije