Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Rusi Srbima grade nuklearku?

Ruski veleposlanik u Srbiji Aleksandar Konuzin najavio je u Novom Sadu mogućnost izgradnje prve nuklearne elektrane u Srbiji. Ta bi zemlja u tom slučaju mogla postati i veliki izvoznik energije, a Rusija bi tu mogla znatno pomoći zajedničkim ulaganjem.

Komentari 11

RI
riječanka
14:11 30.11.2009.

Ko kome, nego svoj svome

VL
OB
-obrisani-
14:20 30.11.2009.

NE Cernobil je bila zastarjela vec kad se gradila, pa se nadamo, da ce Srbi dobiti nesto bolje. Da ja odlucujem u Srbiji ja bi uzeo svakako zapadnu tehnologiju ...

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
16:02 30.11.2009.

šta će srbima nuklearka,samo problemi-nek kupuju od nas.

VL
OB
-obrisani-
21:00 30.11.2009.

Zar vas Ameri nisu dovoljno kontaminirali osiromasenim uranom. Samo vam jos treba ruski plutonij.

VL
OB
-obrisani-
13:49 30.11.2009.

Samo nek ne bude model - Cernobil.

VL
DU
Deleted user
13:51 30.11.2009.

rješavaju se zastarjele i opasne tehnologije !

VL
Avatar skala
skala
14:23 30.11.2009.

gradnja nuklearke u Srbiji bi krajnje opasna. Danas nuklearka sutra atomska bomba, a svi znamo što bi to značilo za okolicu.

VL
OB
-obrisani-
15:07 30.11.2009.

Cuj novinara...\"sta ce komsije da kazu ...\"....pa svakako mogu da kzu sta god zele..........al jel to moze menjati neke stvari,pa ne moze! Vidim da je ovde glavna insinuacija Nuklearna elektrana plus Vinca,jedini nuklearni institut iz bivse YUG,kod Beograda............ pa moglii bi jednog dana Srbi napravati bar neke mini nuklearne bombe,one koje imaju dejstvo razaranja na oko 1oo do 200 km u precniku...........ma daj,neverovatno je kakve insinuacije od strane redakcije,da nije toga ovaj tekst tu ne bi ni bio!Pa jos u to sve umesani Rusi....eto zavere :))) Nuklearna tehnologija je ista i ne postoji zapadna ni istocna.Ruska se ceni i vise u svetu nego tzv zapadna.I jedna i druga su do sada imale po jedan veliki kiks.Svaka nuklerana energija je potencijalna pretnja...a ja kazem kad rade Krsko i Kozluduj,vala sve ce raditi,pogotovo one koje se danas prave najsavremenijom tehnologijom. inace licno nisam za taj vid prvljenja energije,a Srbija ima strahovite potencijale jos sve ne iskoriscene oko Hidroelektrana,plus sve ostalo......a nuklearna elktrana na zadnjem mestu.To treba donekle razumeti,kao potencijalmni izvor energije ,koji bi se sad gradio,a bio potreban za neko buduce vreme!

VL
OB
-obrisani-
15:20 30.11.2009.

30.11.2009. u 13:49h igla je napisao/la: Samo nek ne bude model - Cernobil. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadam se da će ti cela porodica umreti u najgorim mukama.

VL
GA
gabrijelakunstler
15:57 30.11.2009.

Za nepismeni i neticki admin: molim pokazite da ste izbrisali komentar. A sto vam je smetao? Je li Vecernjak diktatorski list? Vi sputavate izjasnjavanje koje ne godi vasim politickim stavovima. Napisala sam da Srbi nisu normalni ako prihvate a da narod nema pojma sto se kuha iza politickih vrata niti ima pravo glasa. To je iluzija, poput iluzorne demokracije u ovim novinama. Srbija ima toliku radijaciju od radioaktivnog Uranija koji im je US spustio da bi ih ovo dotuklo a naravno da je zbrinjavanje nuklearnog otpada vanserijski problem i da mi kao susjedi treba da budemo zabrinuti. Sram vas bilo u adminu. Upamtit cu datum i sat pa cu uputiti zalbu urednistvu.

VL
BT
bili-tartuf
19:19 30.11.2009.

cúdno, a niko se nehvali, da su nasá ex-yu poduzecá-giganti sudjelovali u izgradnji Cérnobila...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.