Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNO ZLATO
Povratak na članak

Rusi smanjili izvoz nafte pa se cijena približila 75 dolara

S druge strane, američka proizvodnja povećala se za više od dva milijuna barela dnevno čime su došli do brojke od 12,2 milijuna barela dnevno. Sjedinjene Države su vodeći proizvođači nafte, ispred Saudijske Arabije i Rusije

Komentari 14

MP
miroslav.petkovic.7564
19:07 25.04.2019.

Neki govore dace nafta bit do sto dvadeset dolara po barelu...Sto se tice rusa oni nikog nemole niti ucjenjuju da moraju kupit njihovu naftu. oces ili neces ne kao ameri ako neces sleduju te sankcije.Ali Vladko puni proracun! Kina Indija japan nikad im dosta rus Plina i nafte..

VL
VH
volim.hrvatsku
19:31 25.04.2019.

Miroslave nekome bog dao naftu i plin ..... nekome more - turizam, a nekome pamet ... BMW, mercedes, vw, toyota, samsung, microsoft, google, aple, boing, E SADA JE PITANJE, TKO BOLJE ZIVI ???? Njemac u Stittgartu, Norvezanin u Oslu, ili Hrvat na Hvaru ????

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:43 26.04.2019.

amerikanac dnevno spali više od 20 mil barela nafte... znači da mu fali još 8 milijuna barela, to je 600 mil dolara svakog dana koje mora platiti. svakog dana. rezerve od 460 mil barela su za 23 dana dovoljne. sve ovo je dobro iskoordinirano, svi u lancu zarade i politički profitiraju. amerikancu pašu visoke cijene nafte, jer fracking je isplativ isključivo na višim cijenama, jer se stalno mora bušiti, a stare bušotine jako brzo presahnu, smanje izdašnost. paše kinezima i indijcima, jer za domaću publiku pokažu da prkose američkim sankcijama iranu, od kojeg kupuju naftu uz veliki diskont, paše irancima jer opet domaći vide da im je država jaka. sve do jedne točke kad će ipak zaiskriti i pasti krv. da, bit će rata, i opet zbog nafte. al ovaj put se pripremite dobro, jer će potrajati i koštati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.