Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nekoć veliki ponos Pevecovih ruši se da bi napravio mjesta za - drugi trgovački centar

Kada je tvrtka bila na vrhuncu bilo je zaposleno oko 4000 radnika, a godišnji promet je iznosio oko 3,5 milijardi kuna.
03. travnja 2017. u 21:05 25 komentara 60537 prikaza
rušenje centra pevec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/13

Prije 14 godina Zdravko i Višnja Pevec otvorili su Pevecov trgovački centar u Bjelovaru, a on se danas ruši kako bi se na njegovom mjestu izgradio potpuno novi trgovački centar.

Diljem Hrvatske bilo je dvadesetak prodajnih centara tvrtke Pevec, a sve se 2009. godine počelo urušavati i mnogi su se centri zatvorili. Zdravko i Višnja Pevec na jedno su vrijeme završili u zatvoru, a nova uprava uspjela je sačuvati nekoliko centara i vratiti tvrtku na noge.

Kada je tvrtka bila na vrhuncu bilo je zaposleno oko 4000 radnika, a godišnji promet je iznosio oko 3,5 milijardi kuna. Na mjestu starog trgovačkog centra Pevec izgradit će se novi trgovački centar, a njegovo otvaranje planira se krajem godine.

Pogledajte kako izgleda rušenje trgovačkog centra.

>> Gdje su danas Pevecovi? Zdravko prodao vinograd Kinezima i radi na viličaru, Višnja se bavi slikanjem

>> Pevecovi i pravomoćno odbijeni u zahtjevu da im država nadoknadi pola milijarde kuna štete

Top 3 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar zgdomorodac
  zgdomorodac:

  Pevec i stotinu drugih poduzetnika koji su svojim rukama nekaj stekli su gospoda za ove parazite poput gazde te naftaša te mljekara i ostalih profitera al ima Boga e ima ima a uskoro bute vidjeli lančanu reakciju pa tko jači

 • Avatar zgdomorodac
  zgdomorodac:

  Večernji dajte mi odmah zabranite komentar al pevec je bilo gospodin nije dobil za kunu firmu već je ime koje su mu ukrali sam stvoril i kak vas nije sram cenzurirati nas narod kaj ste si zamislili da ste bogom ... prikaži još! dani joj joj nebu išlo gazda vam propada a uskoro slijedi lančana reakcija za dom pozdrav Hrvatima koji se ne daju preveslat i zds uvijek

 • Avatar dras32
  dras32:

  Mi koji smo iz i oko Bjelovara znamo da to nije Pevecov centar već nekadašnje Univerzalovo skladište, firma koje je namjerno uništena i raskomadana za potrebe lokalnih šerifa za sitnu lovu. Na dijelu ruševina te firme brk je omastio i ... prikaži još! otac dva glumca, jedan je kao neka faca u žiriju na Nova-TV. Univerzalovo skladište su preuzeli Peveci i preuredili u prodajni centar. Pevecov ne završeni novi centar, megalomanski projekt stoji nezavršen na sjevernoj obilaznici, trebao je biti i servisni centar za hrpe onih kamiona koje su kupili i sa kojima su teško pogriješili, ti kamioni su i postali početak njihovog kraja.