Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ U PRAŠINI

Nekoć veliki ponos Pevecovih ruši se da bi napravio mjesta za - drugi trgovački centar

rušenje centra pevec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/13
03.04.2017.
u 21:05

Kada je tvrtka bila na vrhuncu bilo je zaposleno oko 4000 radnika, a godišnji promet je iznosio oko 3,5 milijardi kuna.

Prije 14 godina Zdravko i Višnja Pevec otvorili su Pevecov trgovački centar u Bjelovaru, a on se danas ruši kako bi se na njegovom mjestu izgradio potpuno novi trgovački centar.

Diljem Hrvatske bilo je dvadesetak prodajnih centara tvrtke Pevec, a sve se 2009. godine počelo urušavati i mnogi su se centri zatvorili. Zdravko i Višnja Pevec na jedno su vrijeme završili u zatvoru, a nova uprava uspjela je sačuvati nekoliko centara i vratiti tvrtku na noge.

Kada je tvrtka bila na vrhuncu bilo je zaposleno oko 4000 radnika, a godišnji promet je iznosio oko 3,5 milijardi kuna. Na mjestu starog trgovačkog centra Pevec izgradit će se novi trgovački centar, a njegovo otvaranje planira se krajem godine.

Pogledajte kako izgleda rušenje trgovačkog centra.

>> Gdje su danas Pevecovi? Zdravko prodao vinograd Kinezima i radi na viličaru, Višnja se bavi slikanjem

>> Pevecovi i pravomoćno odbijeni u zahtjevu da im država nadoknadi pola milijarde kuna štete

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
23:13 03.04.2017.

Pevec i stotinu drugih poduzetnika koji su svojim rukama nekaj stekli su gospoda za ove parazite poput gazde te naftaša te mljekara i ostalih profitera al ima Boga e ima ima a uskoro bute vidjeli lančanu reakciju pa tko jači

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
23:09 03.04.2017.

Večernji dajte mi odmah zabranite komentar al pevec je bilo gospodin nije dobil za kunu firmu već je ime koje su mu ukrali sam stvoril i kak vas nije sram cenzurirati nas narod kaj ste si zamislili da ste bogom dani joj joj nebu išlo gazda vam propada a uskoro slijedi lančana reakcija za dom pozdrav Hrvatima koji se ne daju preveslat i zds uvijek

Avatar dras32
dras32
21:49 03.04.2017.

Mi koji smo iz i oko Bjelovara znamo da to nije Pevecov centar već nekadašnje Univerzalovo skladište, firma koje je namjerno uništena i raskomadana za potrebe lokalnih šerifa za sitnu lovu. Na dijelu ruševina te firme brk je omastio i otac dva glumca, jedan je kao neka faca u žiriju na Nova-TV. Univerzalovo skladište su preuzeli Peveci i preuredili u prodajni centar. Pevecov ne završeni novi centar, megalomanski projekt stoji nezavršen na sjevernoj obilaznici, trebao je biti i servisni centar za hrpe onih kamiona koje su kupili i sa kojima su teško pogriješili, ti kamioni su i postali početak njihovog kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije