Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na razmeđi Zapada i Istoka
Povratak na članak

Rusi ovaj put bez interesa za Inu, a i SAD ih drži podalje

Amerikanci su 2014. tražili jamstva da ni jedna dionica Ine neće završiti kod Rusa

Komentari 9

DU
Deleted user
22:19 29.12.2016.

Neka Ameri preko svojih fondova uđu u INAu i "pomognu" ako ne žele Ruse ovdje.

VL
TH
than
23:30 29.12.2016.

INA je unistena... To je cinjenica.... Jedini zainteresirani za nju su nasi drzavni paraziti da uhljebljuju u nju ljude i da svi placamo gubitke i naravno otkup... Zato i zatvaraju sjednice....

VL
SU
Subbzero
21:11 29.12.2016.

Rusi nam definitivno netrebaju u ovoj drzavi!!!!Go USA...

VL
Avatar babas
babas
23:41 29.12.2016.

Država je najbolji vlasnik,INA će procvijetati kao u kominizmu kada je Plenki sa svojim uhljebima preuzme.

VL
DO
domljani
22:30 29.12.2016.

ina je propala firma

VL
DA
davnor
20:59 29.12.2016.

Rusi nezainteresirani za inu normalno kad mi nismo za njih a ni ameri to nebi dozvolili.

VL
AN
anticenzura
21:38 29.12.2016.

Pa oni bi trebali zamoliti Ruse da im kupe dionice u INA-i, a ne izigravati vazne medjunarodne faktore medju svim tim naftnim divovima na trzistu. Naravno da se Trump nece baviti s njima. Sa Balkana se povlace i mirotvorne snage sa Kosova vec u ovoj godini, Albanci mastaju o velikoj Albaniji i racunali su na Clintonovu, ali nista od toga, Trumo ce ih ostaviti da se valjaju u svojoj mocvari. On je u kampanji jasno optuzio Clintona za rat na Balkanu i agresiju na svoju saveznicu Srbiju u dva svjetska rata. Sto se ticu Ukrajine isto ima jasan stav, rekao je da mu ne pada na pamet izazivati konflikte oko Krima, da je narod izisao na referendum i da je tu njemu sve jasno. Trump je konzervativac isto kao Putin, ljubitelj krscanske kulture, nema sanse da ce on tuci krscane u ime Islama, to slobodno zaboravite. Sav taj dio nestabilne Istocne Europe, Crnog mora i Kavkaza, to ce on sve prepustiti Rusima na upravljanje, a on ce uspostaviti relaciju Washington-Moskva za svoje mega kapitaliste. To je vise nego ocito i sigurno. On je covjek kapitalista na Forbesovoj listi najbogatijih ljudi na svijetu, on ne osvaja oruzjem nego mozgom i kapitalom. Docim sjedne na Vlast, taj ce ukinuti sankcije Rusima, bez obzira na EU, i uvaliti tamo svoje kapitaliste, u Rusiju, Bjelorusiju, Kazakistan i sve te ozbljne zemlje. Njega ne zanimaju katastrofalci, niti ce on gubiti vrijeme s njima. Hrvatska da je pametna trebala je odmah uskociti na taj vlak, uspostaviti dobre odnose sa Rusima vec sada, a Ukrajince polako ignoritati, njih ionako nitko ziv ne zeli u Europskoj uniji, oni su svaki dan po medijima radi svojih afera oko lopovluka korupcije. Nekidan su mediji pisali o njihovim politicarima da su priredili kofol neku skromnu zabavu za gradjane za Bozic, a kasnije otisli na kaviral i sampanjac gdje su im zene u toplesu plesale oko njih. Zaratili bratske narode i huskaju citavu Europu da se upetlja u njihov rat!! Trump ne zeli imati posla s tim banditima, on ce to sve skinuti sa grbace. Citav svijet se nada u dobre odnose Amerike i Rusije, a samo olosi huskaju narode u rat!!!

VL
BR
brojevi
21:00 29.12.2016.

I sljepcu su jasna nastojanja RF za prekrajanjem geopolitičke karte Europe i svijeta. Ništa nelegitimno da se ne radi o Rusima i njihovoj nasilnoj ekspazionostičkoj politici skrojenoj u glavi "malog Staljina", agenta Putina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.