Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIE CLARIE

Rusi napravili intervju s predsjednicom: Odbila strane dizajnere, gađala iz puške

Foto: Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
1/6
20.09.2018.
u 17:20

Izjavila je i da nije znala da je manekenski posao toliko zahtjevan.

U ruskom izdanju magazina Marie Claire izašao je intervju s Kolindom Grabar-Kitarović koja je njihovu pažnju privukla navijanjem na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Ruski novinari zbog toga su došli u Zagreb kako bi napravili intervju s predsjednicom Hrvatske. Angažirali su i talijanskog stilista koji je u Zagreb donio kofere s odjećom poznatih svjetskih brendova, no Grabar Kitarović je inzistirala da tijekom snimanja nosi kreacije domaćih dizajnera. 

Izjavila je i da nije znala da je manekenski posao toliko zahtjevan. Urednica magazina ostala je oduševljena jer je predsjednica pokazala kako joj je ipak važnije promovirati domaće proizvode, piše tiskano izdanje Glorije. Također je pozirala s puškom, ali i gađala mete. 

Predsjednica je ruske čitatelje pozvala da posjete Hrvatsku te je otkrila da se trudi svaki dan vježbati i slobodno vrijeme provoditi s djecom i gledati televiziju. 

Pogledajte i video: Šuker i Grabar-Kitarović slave u loži

Ključne riječi

Komentara 183

ZN
Znam
17:38 20.09.2018.

Nikad bolji presjedik ili presjednica kako god mislili komunjate nece bit postena pametna zgodna pravedna neka pati koga smeta Presjednica i domovina

Avatar Urbani
Urbani
18:17 20.09.2018.

Predsjednica je ponos i dika Hrvatskog naroda , dva predhodnika srpskog i orjunaskog.

AR
Artukovic
17:23 20.09.2018.

Ovi sto sad vise CENE nasu predsjednicu nek se prime svojih portala da negube vrijeme.....njih ovdje ionako nitko nedozivljava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije