Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZNA VJEŽBA

Rusi ministru obrane Srbije pokazali 'ples tenkova'

tenkovi
Foto: Screenshot
1/2
24.05.2014.
u 16:12

Riječ je o pripremi za natjecanje na tenkovskom biatlonu

Ministar obrane Srbije Bratislav Gašić danas je u Podmoskovlju nazočio "plesu tenkova", pokaznoj vježbi elitne divizije ruske vojske u sklopu priprema za natjecanje na tenkovskom biatlonu, u kojemu će sudjelovati i srbijanska vojska, prenosi Blic.

Gašić je rekao kako se ekipe već uveliko pripremaju za natjecanje, koje će se održati od 28. srpnja do 16. kolovoza, i da se nadaju pobjedi jer, kako je istakao, vojska Srbije svakome može biti pandan.

- Ne bismo dolazili da smatramo da nismo utrenirani i da nemamo dovoljno kvaliteta da možemo čak i pobijediti - rekao je Gašić.

 

>> Srpski vojni analitičar: Na žalost mi nismo Rusija

Komentara 25

Avatar bandogcro
bandogcro
17:40 24.05.2014.

Gašić "kako je istakao, vojska Srbije svakome može biti pandan." Hahahhahaa na čemu je ovaj majko mila???? Pandan kako izgubiti četiri rata u 20 godina, a new world record.

BI
billynik
18:32 24.05.2014.

E moj Bojane pa zar stvarno misliš da hrvatski narod zanima što radi srpski ministar. Recimo ne bi li bilo primjerenije a si nam pokazao talijanskog ili austrijskog ministra obrane. A ne ne može bre bez srba.

US
USA
11:50 25.05.2014.

Imam osjecaj da se mladez SdP-a ukljucila na forum gledajuci minuse na normalnim postovima. Sve im vrijedjaj samo im Srbiju ne diraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije