Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija uklanjanja

Ruše se bespravni objekti u Šibensko-kninskoj županiji

rušenje, šibensko-kninska županija (1)
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
03.10.2012.
u 14:14

Danas su na red došli objekti koji su građeni nakon 21. lipnja 2011. u Šibensko-kninskoj županiji

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja nastavilo je akciju uklanjanja bespravno sagrađenih objekata, priopćeno je iz nadležnog ministarstva. Danas su na red došli objekti koji su građeni nakon 21. lipnja 2011. u Šibensko-kninskoj županiji.

Kako je priopćeno iz ministarstva, građevinska inspekcija uputila je pozive investitorima koji su bespravno gradili da uklone svoje objekte, a onima koji to nisu učinili danas će objekte rušiti ugovorni izvođač ministarstva. Investitori su uklonili građevine u Kanici pokraj Rogoznice, u Betini, Jezerima i Tisnom na Murteru, na Martinskoj nedaleko od Šibenika te u Srimi nedaleko od Vodica, a ugovorni izvođač ministarstva ruši objekte u Ražnju, Srimi i Tisnom.

Komentara 1

BI
Biograd
15:47 03.10.2012.

Taj ministar nema pojma ili volje rjesavati stvarne probleme legalizacije. Moj prijatelj zivi i radi 9 godina u Vodicama i za komunalni doprinos po m3 treba platiti 20 puta vise nego njegov susjed koji tu zivi 10 godina i uzz to ima veci objekat. Komunalni doprinos je za prvih 600 m3 u Zadru 3 puta jeftiniji nego u Splitu, Zagrebu, Trogiru, Sisku, Osjeku, Puli, Rijeci itd, i zato nitko ne treba u ovim mjestima nista legalizirati dok i njihov grad ne spusti cijene komunalnog doprinosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije