Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

Rumunjska srebrna gimnastičarka u Njemačkoj radi kao prostitutka

Floarea Leonida
Reuters/Pixsell
11.09.2012.
u 09:54

Floarea Leonida (25) osvojila je srebrnu medalju na svjetskom natjecanju 2003. godine, a kada se povukla iz sporta, otišla je u Njemačku gdje je zapala u financijske probleme pa je rješenje pronašla u najstarijem zanatu

Iako je 2003. godine osvojila srebrnu medalju na svjetskom gimnastičkom natjecanju, bivša rumunjska gimnastičarka Floarea Leonida odustala je od sporta i počela se baviti prostitucijom. Naime, nakon što se povukla iz sporta, 25-godišnjakinja je otišla raditi u Njemačku kao trener fitnessa. No, ondje je zapala u financijske probleme, izbačena je iz stana te je rješenje svojih problema potražila u prostituciji.

O tome što uistinu radi u Njemačkoj u Rumunjskoj nitko nije znao dok rumunjski dnevni list Cancan nije objavio njezine seksi fotografije s jednog internetskog portala na kojem se pružaju seksualne usluge. Gimnastičarka se predstavlja kao "Ina" i o sebi kaže da je izuzetno sportski tip.

Naime, Floarea Leonida u Njemačku se preselila 2007. godine, a kada je zapala u probleme, jedna joj je prijateljica ponudila da se okuša u prostituciji. Ona je na to pristala i čini se da joj je to dobar izvor zarade s obzirom na to da se time i dalje bavi.

Njezin je otac nakon objave priče rekao kako se stidi i da se sada zbog incidenta cijela obitelj mora seliti iz Rumunjske. Bivša gimnastičarka samo je rekla kako je na odmoru s dečkom i da nema komentara.

>> Bivša prva dama Njemačke tužila Google zbog prostitucije

osvojila je srebrnu medalju na svjetskom natjecanju 2003. godine

Komentara 41

M3
Miške 3
14:30 11.09.2012.

Novinarska posla.Zašto se ne bave našim takovim djevojkama? Kada je Jugosl. bila na vrhuncu ino zaduživanja( što je ništa prema RH danas), Vjesnik je na prvoj stranici donio veliki masni naslov:"Meksiko pliva u dugovima"

AN
Andreeejjj
14:41 11.09.2012.

Pa i naše poznate manekenke, pjevačice, starlete, sponzoruše se bave prostitucijom a vi uvjek pišete o drugima - čak strankinjama! Večina supruga i djevojki naših nogometaša su još gore!

FO
ford
14:23 11.09.2012.

Jel netko isprobao i kako "radi" ili se opet radi o novinarstvu rekla-kazala? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije