Naslovnica Vijesti Svijet

Rumunjska srebrna gimnastičarka u Njemačkoj radi kao prostitutka

Floarea Leonida (25) osvojila je srebrnu medalju na svjetskom natjecanju 2003. godine, a kada se povukla iz sporta, otišla je u Njemačku gdje je zapala u financijske probleme pa je rješenje pronašla u najstarijem zanatu
11. rujna 2012. u 09:54 41 komentara 204 prikaza
Floarea Leonida
Foto: Reuters/Pixsell

Iako je 2003. godine osvojila srebrnu medalju na svjetskom gimnastičkom natjecanju, bivša rumunjska gimnastičarka Floarea Leonida odustala je od sporta i počela se baviti prostitucijom. Naime, nakon što se povukla iz sporta, 25-godišnjakinja je otišla raditi u Njemačku kao trener fitnessa. No, ondje je zapala u financijske probleme, izbačena je iz stana te je rješenje svojih problema potražila u prostituciji.

O tome što uistinu radi u Njemačkoj u Rumunjskoj nitko nije znao dok rumunjski dnevni list Cancan nije objavio njezine seksi fotografije s jednog internetskog portala na kojem se pružaju seksualne usluge. Gimnastičarka se predstavlja kao "Ina" i o sebi kaže da je izuzetno sportski tip.

Naime, Floarea Leonida u Njemačku se preselila 2007. godine, a kada je zapala u probleme, jedna joj je prijateljica ponudila da se okuša u prostituciji. Ona je na to pristala i čini se da joj je to dobar izvor zarade s obzirom na to da se time i dalje bavi.

Njezin je otac nakon objave priče rekao kako se stidi i da se sada zbog incidenta cijela obitelj mora seliti iz Rumunjske. Bivša gimnastičarka samo je rekla kako je na odmoru s dečkom i da nema komentara.

>> Bivša prva dama Njemačke tužila Google zbog prostitucije

osvojila je srebrnu medalju na svjetskom natjecanju 2003. godine

Elipso

  • Miške 3:

    Novinarska posla.Zašto se ne bave našim takovim djevojkama? Kada je Jugosl. bila na vrhuncu ino zaduživanja( što je ništa prema RH danas), Vjesnik je na prvoj stranici donio veliki masni naslov:"Meksiko pliva u dugovima"

  • Andreeejjj:

    Pa i naše poznate manekenke, pjevačice, starlete, sponzoruše se bave prostitucijom a vi uvjek pišete o drugima - čak strankinjama! Večina supruga i djevojki naših nogometaša su još gore!

  • ford:

    Jel netko isprobao i kako "radi" ili se opet radi o novinarstvu rekla-kazala? :D