Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka obilaznica

Rumunji uhvaćeni u Hrvatskoj sa 400 litara ukradenog euro-dizela

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.07.2014.
u 12:39

Oko 4.15 sati Rumunji su se sa crnim mercedesom parkirali na zaustavnom traku autoceste A3 Zagreb - Split, a dok su ih 32-godišnjak i 52-godišnjak čekali u kombiju druga dvojica osumnjičenih provalila su u tvrtku Bidd Samobor na Sisačkoj cesti

Ušli su u Hrvatsku u utorak nekoliko minuta iza ponoći, a već četiri sata kasnije četvorica Rumunja u dobi od 52, 37, 36 i 32 godine završili su u lisicama i to zbog toga jer su ih zagrebački policajci uhvatili sa 400 litara ukradenog euro-dizela.

Oko 4.15 sati Rumunji su se sa crnim mercedesom parkirali na zaustavnom traku autoceste A3 Zagreb - Split, a dok su ih 32-godišnjak i 52-godišnjak čekali u kombiju druga dvojica osumnjičenih provalila su u tvrtku Bidd Samobor na Sisačkoj cesti i to nakon što su prethodno prerezali žičanu ogradu.

Zatim su iz spremnika viličara 'isrkali' oko 150 litara goriva, a nakon toga su obili čep spremnika kamiona i također pomoću crijeva ukrali oko 250 litara dizela. Kada su sve prenijeli u vozilo nastavili su dalje po zagrebačkoj obilaznici, gdje ih je kod motela Plitvice zaustavila policijska kontrola, a kada su vidjeli kanistere s gorivom priveli su ih te nakon dovršene kriminalističke obrade protiv njih podigli kaznene prijave zbog teške krađe.

>>Spržila ga struja dok je krao bakar iz trafostanice

Komentara 1

AH
antun.homjak
17:42 16.07.2014.

Zanima me da li ti Rumunji imaju beneficijjski staž dok crnče po Hrvatskoj i Evropi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije