Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U SESVETAMA

Rumunj u BMW-u izbjegavao vozilo pa naletio na Škodu, poginula 61-godišnja vozačica

Zagreb: U prometnoj nesreću u Sesvetama smrtno stradala jedna osoba
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
26.01.2021.
u 12:40

Dolaskom do kućnog broja 2 vozač BMQ-a nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste

Zbog neprilagođene brzine jučer je oko 21.10 sati došlo do prometne nesreće u Sesvetama u kojoj je smrtno stradala 61-godišnja vozačica Škode dok je maloljetni putnik iz BMW-a ozlijeđen.

Policija u priopćenju navodi kako je 22-godišnji državljanin Rumunjske upravljao BMW-om 5 te se kretao Selskom cestom u smjeru zapada.

- Dolaskom do kućnog broja 2, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste nakon čega je, suprotno vidljivo postavljenom prometnom znaku, a preko pune uzdužne linije na kolniku, u izbjegavanju naleta na vozilo ispred sebe prešao vozilom na dio kolnika namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je naletio na osobni automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 61-godišnjakinja, a kretala se kolnikom Selske ceste u smjeru istoka.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen maloljetni putnik iz osobnog automobila marke BMW 5 slovenskih nacionalnih oznaka te mu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, dok je 61-godišnjakinja smrtno stradala na mjestu događaja te je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - stoji u priopćenju.

Komentara 11

ZD
zdip
12:51 26.01.2021.

Sesvete su pune tih "rumunja", žene u šarenim haljinama vjerojatno naronim nošnjama, a muškarci svi u odjelima sa brčićima...svi do jednog voze BMW, sigurno im je zanimanje "poduzetnik"

HR
hrxxx111
12:53 26.01.2021.

Vozac BMW-a skrivio sudar, vozac BMW-a uletio u kučicu, vozac BMW-a zaglavio na skijaskoj stazi ....

ZA
zagabria5
13:13 26.01.2021.

22godišnji Rumunj u skupom autu slovenskih oznaka. Da to nije ona manjina kojoj država i Bandić daju stanove i poticaje. Šta reći, morat ćemo i mi većina u manjine da pokupujemo BMW-e i dobijemo stanove besplatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije