Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 250 EURA

Rumunj pokušao prešvercati Iračane u Sloveniju

Ilustracija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
22.11.2019.
u 21:23

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 29-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega

Rumunjski državljanin (29) uhićen je zbog pokušaja ilegalnog prebacivanja državljana Iraka iz Hrvatske u Sloveniju.

U Zagrebu je 14. studenog za obećanu novčanu nagradu od 250 eura primio u osobno vozilo državljane Iraka s ciljem da ih ilegalno preveze preko Slovenije u Italiju. No, policijski službenici zaustavili su ih u neposrednoj blizini državne granice sa Slovenijom.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 29-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega.

Komentara 3

DU
Deleted user
23:43 22.11.2019.

A gdje su zavrsili "migranti" - natrag u Bosnu ili na drzavne jasle?

TO
Toni66
10:38 23.11.2019.

Bjeda pokuša da pomogne drugoj ali pametni muškarčine znaju zakon je naš demonkratski i samo opleti po sirotinji .. Nekad je moglo 1,5 miliona odjednom sad niti jedan .......... Eu kurvinski zakon je bjedan !.

ZO
Zooltan
05:14 23.11.2019.

traže azil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije