Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SUČELJAVANJA

RTL: Josipović je za nastup dobio ocjenu 3.11, a Grabar Kitarović 3.07

sučeljavanje
Petar Glebov/PIXSELL
05.01.2015.
u 23:39

Međutim, kandidatkinja HDZ-a dobila je više petica od aktualnog predsjednika koji je dobio jednak broj trojki, više vrlo dobrih, ali i znatno više dvojki od ispitanih građana.

Prvo sučeljavanje predsjedičkih kandidata u finišu kampanje na RTL-u pratilo je 805.480 gledatelja javlja RTL. Oštro sučeljavanje aktualnog predsjednika Ive Josipovića i njegove protukandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović bilo je najgledaniji program dana i vikenda prikazan na svim nacionalnim televizijama.

Agencija Promocija Plus za RTL je provela istraživanje na uzorku od 600 osoba u svim županijama s temom kako ocjenjuju kandidate nakon tog sučeljavanja. Rezultat potvrđuje da se radi o najneizvjesnijim izborima u povijesti Hrvatske i da su građani podijeljeni.

Dali su čvrste trojke Ivi Josipoviću i Kolindi Grabar-Kitarović za nastup u sinoćnjem RTL Duelu. Za nijansu bolju ocjenu dobio je Josipović 3.11, a Grabar-Kitarović 3.07.

Međutim, kandidatkinja HDZ-a dobila je više petica od aktualnog predsjednika koji je dobio jednak broj trojki, više vrlo dobrih, ali i znatno više dvojki od ispitanih građana.

>>Tko je ostavio bolji dojam u prvom sučeljavanju: Josipović ili Grabar Kitarović?

Komentara 113

RE
revolucijanarnisin
23:54 05.01.2015.

Aha, promocika, i to plus, jelte? A žena ga doslovno razvalila!

HR
H.R.T.99
23:56 05.01.2015.

1. RTL naklonjen Josipovicu, 2. 600 osoba, mogu slobodno reci nek ih stave u onu stvar (ima nas skoro 4 milijuna glasača). 3. Večernji List, nemate nikakav stav prema ovakvim prevarama? itd

ET
etrao
00:03 06.01.2015.

Ha ha ha ha ha ha ha ha, promicija plus, ha ha ha ha ha, jos fali ipso ha ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije