Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže novi dom

Roza, Franc i Dinko pronađeni su u šumi, špagom zavezani za drvo

Roza, Franc, Dinko
Foto: Privatni album
1/7
04.07.2016.
u 01:17

Sve loše je iza njih, zaboravili su na strah, sada su veseli i zaigrani, naučeni na život u kući, društvo ljudi, djece i drugih pasa

Bilo je hladno i padala je kiša, a njih troje stajali su pored drveta u šumi na Jelenovcu. Ništa drugo nisu ni mogli, špaga kojom su bili zavezani dala im je tek da se malo pomaknu.

Roza, Dinko i Franc bili su pothlađeni, izgladnjeli i izbezumljeni od straha. Baš kao i većina napuštenih pasa. No, njih troje imali su sreću da ih pronađu ljudi koji su ih poveli svojoj kući. Iako je u njoj već bilo previše onih koji nemaju dom.

- Ne znamo koliko dugo su bili tako vezani, ali sve loše je iza njih. Sada su veseli i zaigrani psi koji imaju tek 10 mjeseci. Naučeni na život u kući, na društvo drugih pasa, na djecu i ljude. Nemaju više nikakvog straha, puni su energije i ljubavi za svog čovjeka - kaže volonterka koja se trenutno o njima brine. Cijepljeni su, čipirani i kastrirani, a za njih traži se dom u kojem će biti dio obitelji, u kojem će živjeti uz svoje ljude.

Roza, Franc i Dinko su u Zagrebu, za ostale informacije zovite na 097/76-75-564 ili 097/78-28-389.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije