Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rotary bal u Turistu

Rotarijanci će plesati uz svirku grupe Vizija

'18.11.2009., Varazdin - Savjetnik gradonacelnika grada Varazdina Tomislav Cvetko.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
20.01.2011.
u 15:58

Sudionici bala i ove će godine moći sudjelovati u dražbi slika, koju će voditi, kao i cijeli program, Goran Mališ, urednik VTV-a

Rotary Club Varaždin organizira osamnaest godina zaredom Rotary bal. U programu dobrotvorne priredbe nastupa varaždinska solistica Dora Dučakijević, a glazbu za ples rotarijancima i njihovom gostima svirat će ludbreška grupa Vizija. Sudionici bala i ove će godine moći sudjelovati u dražbi slika, koju će voditi, kao i cijeli program, Goran Mališ, urednik VTV-a. Na dražbi će biti ponuđene slike poznatih domaćih autora, a sva će djela biti izložena 7. veljače u prostoru Gradskog muzeja Varaždin. Ulaznice za bal, koji će biti 12. veljače, po 400 kuna od idućeg se tjedna mogu kupiti na recepciji hotela Turist. Na licitaciju će i specijalna torta. Dobrovoljni prilozi prikupljat će se i prodajom licitarskih srčeka te listića za tombolu, na kojoj će biti vrijedne nagrade. Na balu će uz dobru glazbu biti i obilje delicija, koje će prirediti zlatni kuhar Damir Crleni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije