Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKO DRŽAVNO PRIZNANJE
Povratak na članak

Ronny Pecik, Austrijanac hrvatskih korijena postao austrijski senator

U posljednjih 15 godina u razne tehnološke, industrijske i  gospodarske projekte uložio sam preko sedam milijardi eura, napomenuo je Ronny Pecik.

Komentari 4

IV
ivanbalic
06:49 15.12.2019.

Stabi to trebalo da znaci za Hrvatsku,sto je jedan Hrvat posto senatro,na nekom sveucilistu,zar prva dama Amerike,ni je Slovenka,a Sloveniji ni je nista bolje,ili zar gradonacelnik Londona ni je Arap,pa po arapskom svjetu englezi i dalje svakodnevno ubijaju na stotine arapa..........

VL
DJ
DjD
09:26 15.12.2019.

Donijele su mu samopoštovanje!? Koju kvalifikaciju moraš imati da takvo nešto napišeš? To je za otkaz, sorry.

VL
DU
Deleted user
06:38 15.12.2019.

i kaj sad , koji je on faktor za pisanje tog priloga , sva postignuća su samo za njega , a za javnost nebitna . Jedino ako je pisac priloga želio istaknuti uspješnost individue kao uspješnost hrvatskog naroda zbog njegova porijekla , bez veze .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.