Naslovnica Vijesti Crna kronika

Roniocu (51) pozlilo pa preminuo, a onda pronađeno tijelo još jednog muškarca (60)

Tijekom ronjenja preminuo je 51-godišnjak, a u Plomin Luci je pronađeno mrtvo tijelo 60-godišnjeg muškarca
23. siječnja 2019. u 17:50 1 komentara 1599 prikaza
Pridraga, utopio se dječak
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

U utorak su na moru u Istri umrle dvije osobe, 51-godišnji ronilac u Pješčanoj uvali i 60-godišnjak, koji je pronađen mrtav na brodu u Plomin Luci, izvijestila je istarska policija.

Drava u Osijeku Pronađeno tijelo Osijek tuguje za Marinom (17): Izašao je iz kluba na zrak, a onda se utopio

Istragom je utvrđeno da je 51-godišnjak ronio s drugim roniocem (53) u uvali između medulinskog naselja Pješčane uvale i Fratarskog otoka.

Stariji je ronilac u jednom trenutku primijetio da je mlađi na površini mora i da ima tegoba s disanjem, zbog čega ga je izvukao na obalu. Do dolaska hitne medicinske pomoći, pružao mu je prvu pomoć, zajedno s građaninom koji je naišao. Djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati 51-godišnjaka, no nisu uspjeli, te je prevezen na Odjel patologije pulske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi uzrok smrti.

Sarajevo: Na termalnoj rivijeri preminuo dječak iz Splita Tragedija u Sarajevu Utopio se dječak iz Splita. Bivši nogometaš u šoku: Preminuo nam je na rukama

Na ribarskome brodu u Plomin Luci, u općini Kršanu, u utorak oko 19 sati pronađen je mrtav 60-godišnjak. Također je prevezen na Odjel patologije pulske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi uzrok smrti.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša