Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan kraj potrage

U jezeru Šoderica pronašli beživotno tijelo. Sumnja se da se radi o Ivanu

Foto: Sanjin Bojić/Glas Podravine
1/7
28.07.2019.
u 13:07

Potraga je trajala od jučer, a uključeni su bili brojni članovi HGSS-a i policije

Policijski ronioci u Šoderici pronašli su beživotno tijelo muške osobe, izvijestila je policija. Sumnjaju da se radi o Ivanu Antoliću (31) iz Zagreba koji je zadnji put viđen oko 3 ujutro na koncertu Rocklive na jezeru Šoderica.

"Danas, 28. srpnja, oko 12.15 sati, na jezeru Šoderica na oko 15 metara udaljenosti od obale pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe te slijedi očevid", javili su iz PU koprivničko-križevačke.

Potraga je bila fokusirana isključivo na jezero.

"Na terenu su ronioci, pripadnici Gorske službe spašavanja i naši djelatnici. Zasad nemamo novih informacija o nestalome", kažu jutros u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave u Koprivnici.

Službeno je potvrđeno kako je njegov nestanak u subotu oko 14 sati policiji prijavila supruga iz Zagreba jer se Ivan trebao vratiti kući, ali nije došao.

Na stranici nestali.hr navodi se kako je Ivan visok 176 centimetara, ima kestenjastu boju kose i svijetloplave oči te je srednje tjelesne građe.

Ima tetovažu na potkoljenici desne noge i manji ožiljak ispod lijevog oka. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamno-plavu majicu kratkih rukava, sive ili zelene hlače, a na glavi je imao tamno-plavu šilt kapu.

Komentara 27

MO
modovisisajteMaraschino
10:03 28.07.2019.

Šoderica je gadno mjesto, tj. voda... nije prirodno već bajer nastao iskopom šljunka. možete hodati u vodi od obale 100 m i voda je pola metra duboka i slijedeći korak i dubina 15 m. plus toga nije voda stajačica i puno vrtloga se stvara. ni teren oko Šoderice nije pitomi već skriva mnoge opasnosti.

Avatar Dumen
Dumen
13:04 28.07.2019.

U Jarunu je bilo često leševa koje tjednima nitko ne traži.

LO
lojtra2
14:43 28.07.2019.

Današnji čovjek očito smatra da mu je sve podređeno i dostupno ne pokazujući poštovanje prema prirodi ni prirodnim zakonima. Takvo krivo shvaćanje često odnese život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije