Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nazvao ga "pedofilom"
Povratak na članak

Ronioc iz tajlandske spilje tužio Elona Muska za klevetu

U optužnici stoji da je Musk koristio svoj Twitter profil i elektroničku poštu upućenu medijima kako bi objavljivao lažne i klevetničke optužbe protiv Unsworta, među njima i onu o pedofiliji.

Komentari 3

DO
domxerex
07:46 18.09.2018.

Još jedan primjer nadobudnog neoliberalnog bogataša koji je sa bogatstvom počeo smatrati kako je on najpametniji na svijetu i kako svi trebamo samo njega slušati i biti će nam kao u raju. Tako je prolupao i Bono iz U2, nekoliko mladih novo pčenih bogataša iz IT sektora, i opet nekoliko glazbenika. Sve likovi koji su marljivo radili i onda im se zalomio uspjeh dok su tisuće drugih propale iako su bili marljivi. Hoće to tako.

VL
OD
odisej22
07:54 18.09.2018.

Ronilac a ne ronioc. Ronilac,ronioca,roniocu itd.po padežima.

VL
Avatar rubinet
rubinet
09:59 18.09.2018.

ronioc?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.