Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Kamioni

Rončevićeva obrana uspjela izboriti novo vještačenje

rončević
Anto Magzan/Pixsell
07.07.2010.
u 18:27

Sud je prihvatio prijedlog Rončevićeva branitelja Krešimira Vilajtovića i cijelu priču s kamionima vještačit će i Prometni fakultet u Zagrebu.

Vještak Vinko Ugrina nije u cijelosti odgovorio na pitanja, zaključilo je sudsko vijeće na čelu s Jasnom Smiljanić koje vodi suđenje Berislavu Rončeviću, bivšem ministru obrane, i Ivi Bačiću, njegovu pomoćniku, za aferu s kamionima.

Sud je prihvatio prijedlog Rončevićeva branitelja Krešimira Vilajtovića i cijelu priču s kamionima vještačit će i Prometni fakultet u Zagrebu. Uskok taj fakultet nije izabrao jer je upravo bila u jeku afera Indeks. Suđenje će se nastaviti 4. listopada, kad će svjedočiti i vještak s tog fakulteta i Vinko Ugrina.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:50 07.07.2010.

Ma stvar je jasna. Rončeviću su obećali da će sve biti u redu ako bude šutio i otrpio svoje. No, ipak bi mogao biti osuđen negdje pred izbore, viši ciljevi su ipak viši ciljevi, a obećanje tek ludom radovanje......

Avatar cluesblues
cluesblues
19:23 07.07.2010.

...covjece - ...\"uskok taj fakultet nije odabrao jer je upravo bila u jeku afera index\"....- eto, uskok nije, ali sudsko vijece je.....sad bi mogli i drugi kriminalci pozivat na vjestacenje svoje kolege iz zatvora - \"casni sude, ne priznajem svjedocenje balisticara koji tvrde da sam iz pistolja pucao nekom u glavu i iskoristio bi djoker \"zovi\" i pozvao drugog vjestaka, svog kolegu iz lepoglave, on se razumije u pistolje, i sam je trostruki ubojica i castan covjek....ma ne, najbitnije je da nam je sudstvo neovisno, jel tako jadranka?.....

LU
Lujo123
21:45 07.07.2010.

Je prometni fakultet se je pokazal kak \"stručan i neovisan\" i za dobru lovu bu \"vještačil\" kak god hoćete. No dobro malo je više ovisan o lovi i politiki, ali dajte najte cjepidlačiti, pa ljudi smo! A i teška suu vremena i love nikad dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije