Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ron Paul za krv, znoj i suze

Ron Paul zagovara izolacionizam i želi da se Amerika bavi sama sobom umjesto da ratuje po dalekim zemljama

Komentari 11

CI
cicibela
12:37 03.01.2012.

Novinarka ima čudnu definiciju izolacionizma. Ako nisi svjetski policajac, nego brineš za dobrobit svojih građana, onda si izolacionist. Svašta!

VL
PR
Protivcenzure
13:29 03.01.2012.

e sve je to lijepo ali nešto stvarano godinama nemože se preko noći promijeniti. pusti iran na miru (nadajmo se) i ostavio si izrael sam a on ti je glavna baza na bliskom istoku. preko te baze kontroliraš regiju a preko regije cijenu nafte o kojoj 100% ovisi tvoja ekonomija! gdje bi bili ameri da nema ovog \"mehanizma\" ovisni su o njemu.

VL
OB
-obrisani-
16:43 03.01.2012.

Ron Paul je faca....i jedino rješenje republikancima

VL
OB
-obrisani-
16:44 03.01.2012.

jasno je da će amerika suočena s velikim financijskim problemima....prva uvesti carinske barijere, pogotovo prema kineskom junku ujedno će i svi ostali imati isti problem ako hoćeš prodavatui u US, onda to moraš i proizvoditi u US

VL
HL
hleuge
17:42 03.01.2012.

...Na zub je uzeo i američku vojnu industriju, koja mu se uopće ne sviđa i koju smatra odgovornom za sve ono što se događalo u posljednjih desetak godina...ehhh,ovo bi mu mogli bit zadnji izbori...

VL
KR
krilnik2
22:49 03.01.2012.

Da, znoj i suze,ali zasto krv? Zar i on misli ratovati po svijetu?

VL
KR
krilnik2
22:50 03.01.2012.

hleuge je napisao/la: ...ehhh,ovo bi mu mogli bit zadnji izbori... /*********************/ S obzirom na dob, svakako!

VL
PP
pp
23:33 03.01.2012.

\"apsurdno konzervativnog Pokreta čajanki.\" čemu ovo? Čajankari su apsurdni, a Wall Street propalice cu cool jel? pristranosti, pristranosti ime ti je novinarstvo...objektivno izvještavajte!

VL
IM
Ivica_M
09:54 04.01.2012.

Zanimljivo je vidjeti da se medijska kampanja protiv Rona Paula ne vodi samo u USA nego i u jednoj maloj Hrvatskoj. Ali novinarka očigledno zna onu narodnu izreku: Veži konja gdje ti gazda kaže. Kao što \"pp\" dolje napisa, po ovoj vrloj novinarki konzercativci su apsurdni, a ovi muljatori (kojima pripada i Obama) i koji su doveli USA do vrtoglavog državnog duga od 120% BDP-a, bez naznake da će zaduživanje prestati, su valjda dobri i pametni dečki.

VL
SI
simusic
20:05 04.01.2012.

Ron Paul je jedini, koji ima muda govoriti istinu.Moralan posten,pametan, covijek ,Koji voli svoju zemlju.Ja sam u Americi ima 45 godina i nisam vidio boljega covijeka boljega od njega.Mozda jednoga dana ljudi ce prihvatiti bozije ucenje umijesto ziviti sa vragom.ps.itajte sve sto ovaj covijek kaze.Biti cete sretni sto ima ovakvih ljudi!

VL
PI
pistaljka
00:59 05.01.2012.

99% medijskog izvješća u Hrvatskoj jest samo prepričavanje smeća koje im je servirano od zapadnih agencija, koje sve odreda imaju isti izvor i istoga gospodara - zionističke plutokrate. Već desetljećima Amerika je imala samo jednu stranku s dva lica - \"republikance\" i \"demokrate\", i jedni i drugi služe istom nevidljivom gospodaru, kao i u svim drugim zapadnim \"demokracijama\". Amerika po svojoj Konstituciji nije demokracija (razularena svjetina), nego republika (organizirana zajednica), ali u današnje vrijeme sve više se pretvara u policijsku fašističku tiraniju. Ron Paul je jedini predsjednički kandidat, koji voli svoj narod više do svoje fotelje i koji se kandidirao samo zato da bi pokušao zaustaviti Ameriku od totalne propasti u koju je vode Obama i ostali kandidati po nalogu svojih gospodara u sjeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.