Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon debate
Povratak na članak

Romney nakon debate za Obamom zaostaje za samo 2 postotna poena

Anketa provedena između ponedjeljka i petka pokazuje da će za Obamu najvjerojatnije glasovati 46 posto birača, a za Romneya 44

Komentari 5

OB
-obrisani-
21:09 06.10.2012.

Apsolutno nebitno ko će od ova klovna da pobedi, NWO ne skreće sa svog puta

VL
PR
propalismoFranjoskroz
21:11 06.10.2012.

nema pravoga rata,bogati se slabo bogate,zbogom Obama,dolazi novi Rambo

VL
NE
Nepokolebljiv
22:12 06.10.2012.

Ocjenjivanje tko je bolji u debati je najdubioznija stvar izmisljena u zadnjih 100 godina. Kao sto ne Milka Babovic komentirala umjetnicko klizanje i boju kostima i raspored "sljokica" na kostimu klizacice je stvar ukusa i za koga netko navija a zapravo je nemjerljivo i irelevantni gubitak vremena. Tko navija za papriku u salati ce kazati da je zelena paprika najvaznija i najbolja a oni koji su za paradajz ce tvrditi da nema salate bez paradajza. Obama - Romnney tko ih sisa oni su i tako figure jer u Americi predsjednik samo potpisuje zakone koje donese Kongres i neka nikakove ovlasti. Za sve mora pitati za dozvolu iz Kongresa!

VL
AU
autoritet
22:45 06.10.2012.

I jedan i drugi su savršeno isti, ponizne sluge gospodara svijeta iz FED-a

VL
TE
teoodd
14:52 07.10.2012.

Danas ljudi posebno mladi govore engleski i sluze se kompjuterskom tehnologijom pa mogu doci do podataka sa mnogi izvora.Ovo je verzija Vecernjeg lista pa potrazite i druge posebno u ponedjeljak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.