Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiv teret

Romkinje ukrale sef s oružjem i hodale po Osijeku

sef
Krunoslav Petrić/PIXSELL
23.06.2010.
u 22:41

Žene su odmah privedene u policijsku postaju gdje su zadržane na ispitivanju. Sumnja se kako su sef ukrale, no još se ne zna gdje niti kome

Sumnjive su osječkoj policiji bile dvije Romkinje koje su sa ogromnim sefom prolazile Šetalištem kardinala Franje Šepera u srijedu oko 19 sati, u samom središtu Osijeka.

Kada su ih zaustavili sef je, ni manje ni više, bio pun oružja. Kako neslužbeno doznajemo, prvo su pomislili kako se unutra nalazi zlatnina, no kasnije se navodno doznalo da je u zaključanom sefu i oružje.

Žene su odmah privedene u policijsku postaju gdje su zadržane na ispitivanju. Riječ je o 23-ogodišnjakinji i 28-ogodišnjakinji iz Tenje te 37-ogodišnjakinji iz Osijeka.

One su te večeri, kako se sumnjiči, provalile u stan 45-godišnjeg Osječanina na Šetalištu kardinala F. Šepera, ukrale zlatninu i metalni sef s oružjem, ukupne vrijednosti čak 170.000 kuna.

Komentara 11

Avatar zanusi13
zanusi13
23:08 23.06.2010.

Pa šta su te jadne ženske znale da je taj sef bio težak 200 kila - one jadne nisu znale da je to teško pa su ga uprtile na leđa i nosile, sve to, saso mange u staro gvožđe, kad neka milicija viče stoj, stoj...

HA
harley63
00:29 24.06.2010.

ciganska posla!

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
11:48 24.06.2010.

. ..IZGLEDA DA RATNI KOMADANT OSIJEKA-Vladimir Šeks\"NEŠTO\"JE ZABORAVIYOYO U OSIJEKU. ..VINCEK ADMIRAL BRANIMIR GLAVAŠ. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije