Put u Italiju
Povratak na članak

Romi uhićeni zbog ilegalnog prijelaza preko granice jer im se pokvarilo auto

Radi se o dvije obitelji, roditeljima s četvero maloljetne djece i samohranoj majci s dvoje djece. S njima je bio i 16-godišnjak koji nije bio u pratnji roditelja pa je o obaviješten i imotski Centar za socijalnu skrb

Komentari 2

OB
-obrisani-
18:23 19.02.2010.

\" S njima je bio i 16-godišnjak koji nije bio u pratnji roditelja pa je o obaviješten i imotski Centar za socijalnu skrb .\":))))))))))))))))) ..................... Koji 16-godišnjak koji nije bio u pratnji roditelja ? Pa on već i sam imaima dvoje troje djece najvjerojatnije sa tom \"samohranom majkom\".

VL
OB
-obrisani-
23:37 19.02.2010.

Čija je to konstatacija da su \"Kosovo napustili zbog ekonomskih problema\"? Jesu li to oni sami rekli ili je to zaključio novinar VL uz sugestiju hrvatskih vlasti koji su upravo danas otvorili šiptarsku embahadu u Zagrebu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.