Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugrožavali promet

Romi kraj Otočca vrijeđali policajce, trojica privedena

romi (1)
Foto: Likaplus.hr
1/3
27.02.2013.
u 08:32

Policajci su na cesti koja vodi prema Otočcu opazili automobil nepropisno parkiran na ulazu u dvorište. Pri upozoravanju, navodno, Romi su počeli vrijeđati policajce.

Žustra rasprava između mlađih Roma i dvojice policajaca u selu Podhum kraj Otočca okončana je privođenjem triju osoba.

Naime, policajci su, nakon što su krenuli na drugu intervenciju, na cesti koja vodi prema Otočcu opazili automobil nepropisno parkiran na ulazu u dvorište. Vozilo je zadnjim dijelom bilo na cesti i ugrožavalo promet na dijelu gdje je puna linija. Pri upozoravanju, navodno, Romi su počeli vrijeđati policajce, piše Likaplus.

Uskoro su policajci pozvali i pojačanje, a nakon toga ušli u kuću i priveli tri osobe u policijsku postaju zbog, kako se navodi u priopćenju, narušavanja javnog reda i mira počinjeno vrijeđanjem i omalovažavanjem službene osobe.

>>Mladić razbijao boce, vrijeđao policajce i pokušao im pobjeći

Komentara 2

CR
crogirl555
14:12 27.02.2013.

ipak je njihovo običajno pravo jače i od zakona i ustava, treba toj bagri stati na kraj, ovakvi slučajevi nisu rijetkost

CO
coobra1
15:04 27.02.2013.

jadni li smo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije