Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA O sinovim ozljedama svjedočili Goran i Suzana Karan

Roko Karan trpjet će trajno jer mu je boksač udarcem oštetio čeoni režanj

15.01.2009.
u 20:25

SPLIT – Kad sam stigao u bolnicu, moj Roko nije me uspio ni prepoznati... Bio je u teškom stanju, vidio sam ozljede po usnama i na zatiljku, na jaketi se, pak, vidio otisak tenisice – prisjetio se Goran Karan na ročištu kod Slavka Lozine u istrazi koja se zbog ozljeđivanja 19-godišnjeg Roka Karana vodi protiv bivšeg boksača Tomislava Popova (20). Tata Karan otkrio je sucu Lozini i zašto je inzistirao da mu sina prebace na liječenje u Zagreb.

– U medijima su se povlačile različite dijagnoze. Htio sam to otkloniti, pa sam na osobnu odgovornost preuzeo rizik da Roka prebace u Zagreb. Tijekom oporavka posjetila ga je djevojka iz Japana. Bolje mu je, ali i dalje ima problema, i psihičkih i fizičkih. Osjetljiv je na promjene vremena i razdražljiv – kaže Goran Karan. Rokova majka Suzana kaže da joj je sin ambiciozan i human te da je znao imati probleme s okolinom koja ga (takvog) nije prihvaćala.

Čula je od psihologinje da će Roko imati trajne probleme (depresiju) zbog oštećenja čeonog režnja, koji nikada neće biti potpuno zaliječen.

Roko se i dalje ne sjeća napada.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije