Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANKARSKA AFERA
Povratak na članak

Rohatinski će svjedočiti jer se protivio prodaji Hypa

Koruško povjerenstvo zanima kako je precijenjeni Hypo prodan Bayern LB-u, čime je napravljena šteta od 3,7 milijardi eura, o čemu će zasad ispitati 70 svjedoka.

Komentari 4

OB
-obrisani-
19:36 11.03.2010.

Dakle, postoje naznake kako su od prodaje banke podijeljene \"zasluge\" od oko 200 milijuna eura. Zašto bi onda netko besplatno lobirao, vršio pritiske da se banka proda? Ne bi. Odnosno, ne bi besplatno. Ako je austrijska Narodna stranka prodajom dobilala 13 milijuna, Haiderova stranka 27, tko je od naših u talu od ostalih 150 milijuna eura nek se istraži. Jedan od sudionika prodaje već je maknut ne samo s političke, nego i sa životne scene( Haider), drugi samo s političke scene (Sanader). Bit će zanimljivo saznati epilog ove groteske.

VL
MM
Mladen Miletić
19:38 11.03.2010.

Rohatinski će svjedočiti jer se protivio prodaji Hypa, jeste ali kako je mucao nisu imali vremena da završi to što je htjeo oni pametni su PRODALI. Pamitni su mišljnja i uvjerenja da je najbolje sve zadržati i ništa plati ništaišta potrošiti nego samo uzimati kredite kredi i kredite koje poslje stoka sitnoga zuba plača !

VL
IU
Interventni Uklopničar
22:37 11.03.2010.

Rohatinski je doista guverner

VL
DO
doktorica
07:34 12.03.2010.

Kod nas bi se sve zataškalo nakon mjesec danja \"informativnih\" razgovora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.