Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna vožnja

Rogoznica: Mrtav pijan autom 'pokupio' dječaka iz Češke

'za dalmaciju.....201106.......rogoznica rogoznica..... snimio hrvoje jelavic'
'Photoshop'
25.07.2010.
u 11:54

S 2,03 promila zabio se u dječaka i slomio mu ključnu kost pred očima prestravljenih roditeljia

ROGOZNICA - Pijani 22-godišnji Rogozničanin jučer je vozio škodu, izgubio kontrolu nad upravljačem, izletio s ceste i udario 14-godišnjeg dječaka iz Češke koji je hodao nogostupom s roditeljima.

Od udarca je dječak iz Češke teško ozlijeđen: slomljena mu je ključna kost, no nakon što su mu pomogli liječnici u šibenskoj bolnici pušten je na kućno liiječenje.

Inače, nakon što je udario dječaka pred očima šokiranih roditelja, mladi pijani Rogozničanin je porušio i parkirane bicikle uz cestu te se zabio u reklamu i uništio je.

Kako izvještavaju policajci, "utvrđeno je da je 22-godišnji muškarac iz Rogoznice u pijanom stanju (2,03 g/kg) upravljao osobnim automobilom škoda, kada u zavoju ulijevo gubi nadzor nad upravljačem i udara u pješaka koji se u društvu roditelja kretao uzdignutim nogostupom, nakon čega vozilom udara u parkirane bicikle, kao i u reklamu uz cestu koju oštećuje". Vozač škode je kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće.

Ključne riječi

Komentara 16

KO
Kemijska olovka
07:42 26.07.2010.

A sta treba obucit par tisuca policajaca, dati im civilne automobile i sam da patroliraju po cestama. Mislim da bi u 2-3 dana platili sve troskove koliko ima kretena na cestama. Svaki i najmanji prijestup kaznjavat masnim parama pa bi svi vozili ko u autoskoli.

CI
cickova
14:40 25.07.2010.

turisti, dobrodošli u ovu vuko*ebinu

PI
piramiđan
00:01 26.07.2010.

Mislim da ni s 0,5 promila ne bi vozio škodu , ali žao mi djrčaka. Trebali bi postaviti puno JOOKERa kao stupiće . Takvi brane HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije