Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To radi jer je lud'

Rodman 'raznesen' u reklami s lažnim Kim Jong-unom!

Denis Rodman
Screenshot/YouTube
17.09.2013.
u 18:50

Rodman u reklami objašnjava da se u pistaciju nalazi "tajna za svjetski mir". Tada ga raznese glumac koji glumi sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una.

Bivša NBA zvijezda Dennis Rodman posljednjih tjedana zabavlja svijet boravkom u najzatvorenijoj državi svijeta i druženjem sa sjevernokorejskim diktatorom Kim Jong-unom, a za one kojima njihova akcija nije baš jasna dio objašnjenja nalazi se u – reklami za pistaciju, piše Mashable.

– Dennis Rodman to čini zato što je lud – kaže narator u reklami. Naravno, lud za pistacijom. Rodman u reklami objašnjava da se u pistaciju nalazi "tajna za svjetski mir". Tada ga raznese glumac koji glumi sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una.

Dennis Rodman nakon svog posjeta Sjevernoj Koreji kazao je kako je prihvatio ponudu da sljedeće tri godine vodi njihovu košarkašku reprezentaciju i priprema je za Olimpijske igre 2016. godine. U zadnjih šest mjeseci Rodman je čak dva puta bio u Pyongyangu i družio se s mlađahnim diktatorom koji je veliki ljubitelj košarke.

>>Ova fotografija D. Rodmana i Kim Jong-una zbunila je svijet!

>>Rodman: Postat ću izbornik Sjeverne Koreje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije