Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od čega je umro?

Roditelji Vidaček nalaz obdukcije malog Luke čekaju mjesec dana

Obitelj Vidaček
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
24.02.2015.
u 19:03

Iz Zavoda za sudsku medicinu stalno im stiže isti odgovor – "nazovite sljedeći tjedan"

Desetomjesečni Luka Vidaček preminuo je na zagrebačkom Rebru 21. siječnja, a njegovi roditelji Ljiljana i Biserko otad čekaju nalaz obdukcije kako bi doznali što se dogodilo njihovu dotad zdravom dječaku i kako bi se mogli konačno oprostiti od svojeg sina.

Međutim, iz Zavoda za sudsku medicinu stalno im stiže isti odgovor – "nazovite sljedeći tjedan". Noćna mora roditelja Vidaček počela je 10. siječnja kada je maleni Luka oživljavan u vozilu Hitne i prevezen na Rebro gdje je preminuo. Od čega, njegovi roditelji još čekaju odgovor.

>>Tri tjedna čekaju objašnjenje od čega je umro njihov mali Luka

>>Roditelji liječnicima: Recite nam od čega je umro naš mali Luka
 

Komentara 6

DU
Deleted user
19:14 24.02.2015.

Pa možda se ne može utvrditi? Život nije dr.House. Uvijek ima i nerazjašnjenih smrti. Na obdukciji če vjerojatno utvrditi neposredan uzrok smrti (zatajenje srca ili nešto treće), ali pravi razlog ne mora biti nikada utvrđen. U svakom slučaju, iskrena sućut obitelji. Velika tragedija.

OB
ObrenM
19:28 24.02.2015.

Meni to mirise na trazenje alibija lijecnicima.

IV
Ivanveliki
20:05 24.02.2015.

Ne znam zašto, ali meni ovdje nesto smrdi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije