Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žalili su se ravnatelju
Povratak na članak

Roditelji užasnuti ponašanjem profesorice: Djeci pričala kako se drogirala i tukla

"Nekoj djeci je to čak bilo zanimljivo pa su govorili da bi i sami voljeli probati", opisali su roditelji učenika srednje škole u središnjoj Hrvatskoj

Komentari 6

TA
takoje
10:50 26.05.2023.

njeno loše iskustvo ispričano djeci imalo je za svrhu da simpatizere odvrati od narkotika... u svakom slučaju tu nema zla

VL
Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
22:36 25.05.2023.

Bila je iskrena.

VL
Avatar Svračak
Svračak
22:12 25.05.2023.

Kako da djeca prepričaju službeno? Po ravnateljevim riječima ispada da profesori ne vjeruju djeci niti kada kažu kako se zovu. Ili kako bi neki rekli bagra štiti samu sebe.

VL
PO
poluvodič
07:38 26.05.2023.

Nije problem u tome što je pričala, nego kako je pričala. Što bi sada trebali zabraniti svim narkomanima da iznose vlastita iskustva? Ne mogu vjerovati da je ovakvo nešto dospjelo u novine, i nitko se od djece uopće nije žalio ravnatelju. Znači neki roditelj je kontaktirao novine i sad čitamo o tome.. Ništa ovdje nema sporno, next topic pls

VL
TO
Tommica
23:14 25.05.2023.

Bliži se kraj godine, možda nečijem "zlatu" treba bolja ocjena??? Zašto se pitanje postavlja baš sada, a dok se je sve događalo nitko ni riječi. Da nije prva dama davala instrukcije?

VL
GR
Greben
22:21 25.05.2023.

Profesoricu suspendirati na izvjesno vrijeme. Omoguciti joj, ako prihvati, strucnu pomoc. Kad se izlijeci pruziti joj mogucnost povratka na posao. Ravnatelj je nesposoban za posao koji obavlja te ga treba udaljiti sa svih radnih mjesta koje se povezuju s pedagogijom. Kakav ravnatelj takvo osoblje a slijedom toga takvi i ucenici. Sramotno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.