Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedica pritiska
Povratak na članak

Roditelji u vojvođanskom selu Bereg odustali od nastave na hrvatskom jeziku

Za uspostavu cjelovite nastave na hrvatskom jeziku u mjesnoj školi na posljednjem, trećem anketiranju, izjasnilo se troje roditelja, a za otvorenje odjela potrebno je najmanje petero djece.

Komentari 15

SV
Svarogov
15:44 13.09.2018.

Bereg ? Nije li to selo Backi Breg ? Ovo se ne nalazi u Madjarskoj da bi se zvalo Bereg , smutljivci bjedni .

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
21:11 13.09.2018.

U Srbiji postoji jedna šačica bivših DB-ovaca(udbaša) Hrvata koji su odmah prihvatili da služe Miloševićevom projektu umjetne bunjevačke nacije jer su na osnovu političke lojalnosti uvijek ostvarivali svoje sinekure,još u komunizmu su bili t.zv."društvenopolitički radnici" kao prodavači magle.U crkvu nikad nisu išli i s hrvatstvom su izgubili svaku sponu.Od njih je formirana politička skupina koja će biti kvasac koji će mijesiti politički neizgrađene i neuke priproste ljude prijemčive za njihovu demagogiju i takvih je otprilike 1/3 svih bunjevačkih Hrvata.Učinke takve podle srbijanske politike Hrvatska može mudrom politikom potpuno poništiti jer je riječ o političkom obmanjivanju,a to na duge staze nikad ne daje rezultata.Srbija ima jako primitivnu politiku pa su joj takva i sredstva obmana....

VL
IV
Ivan50
19:30 13.09.2018.

Glavno da kod nas Srbi imaju svoje skole i svoju VERZIJU POVJESTI.

VL
DI
Direkt
16:47 13.09.2018.

Vjerojatno su Bunjevci,a i da nisu neka uče engleski ili njemački, koju korist mogu imati od hrvatskog,kada ga ni u Hr ne koristimo.

VL
RI
rightside
15:18 13.09.2018.

a izdrzite jos malo, ionako ce to opet bit hrvatska,,))))

VL
WW
wwwcro
17:55 13.09.2018.

Srbija je prvi puta priznata prije samo 140 godina. 1878 godine. Ta država nastala na terorizmu, atentatima, ubijstvima i zastrašivanjima tako kako je nastala tako će uskoro i nestati. Polovica Srba koji ni za kakve zločine nisu krivi nose biljeg koji im je zbog genocida dao međunarodni sud u Haagu. Njima je već dosta da ih se stigmatizira zbog jednog dijela izrazito nasilne populacije.

VL
AR
Armagedon
20:58 13.09.2018.

a da se to kod nas dogodi Pupi bi odmah prozvao sve redom.... a tamo preko ima da se šuti i da roditelji zbog komšiluka šute i predomisle se..... jer nema u srpskom parlamentu hrvatskog Pupija....

VL
DU
Deleted user
20:42 13.09.2018.

Zamolio bi Vas da napravite popis onih koji Vas podrugljivo nazivaju Ustašama da ne gubimo vrijeme.Lp.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.