Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loši uvjeti

Roditelji optuženi za zanemarivanje: Djeca spavala sjedeći na kauču jer nemaju krevet

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.01.2019.
u 15:24

Supružnici iz Koprivničko-križevačke županije optuženi su za grubo zanemarivanje svoje sedmero djece u dobi od jedne do 14 godina

Supružnici iz Koprivničko-križevačke županije optuženi su za grubo zanemarivanje svoje sedmero djece u dobi od jedne do 14 godina. Majka i otac, oboje stari 32 godine, često su se, prema pisanju portala podravski.hr, odavali konzumaciji alkohola, nisu brinuli o domaćinstvu, besposličarili su i neracionalno trošili novac.

Mjesečno su primali oko 7000 kuna socijalnih naknada i dječjih doplataka. Kuća bez kupaonice i osnovnog namještaja je bila prljava i puna smeća, a djeca nisu imala krevet, pa su spavala na kauču u sjedećem položaju.

Jedno se dijete odalo alkoholu i bježalo iz škole, a neka su se bavila sitnim kriminalnom i skitnjom. Prijavu policiji podnio je Centar za socijalnu skrb, čiji su djelatnici opisali i nehigijenske uvjete u kojima djeca žive.

VIDEO Zatrpali tri automobila pa ih nakon godinu dana pokušali upaliti

 

Ključne riječi

Komentara 27

GO
gordana93
15:44 23.01.2019.

trebalo im je dati barem 14.000,00kn mjesecno i mi se cudimo sto nam je drzava u ovakvom stanju skupljali bi oni meni lisce i smece a ne sjedili kuci i dobivali 7,000,00kn mjesecno+sve ostale gluposti kao placanje rezija i ostalog sramota

MA
majmudin
15:41 23.01.2019.

jos im dajte socijale...malo je to...nije dosta ni za cugu pred ducanom..

DO
doktorica
16:07 23.01.2019.

7000 kuna zapiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije