Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS

Roditelji nisu znali: sestricu seksualno zlostavljao dvije godine

policija
Ivica Galović/PIXSELL
08.03.2013.
u 09:20

Riječ je navodno o mnogobrojnoj obitelji iz koje su druga djeca smještena u nadležni centar za socijalnu skrb

U jednoj dalmatinskoj županiji najmanje dvije godine 17-godišnjak je navodno seksualno zlostavljao svoju sestru školske dobi. Policija je potvrdila da je 17-godišnjak uhićen i da se protiv njega provodi kriminalistička istraga zbog sumnje u spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina i teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Bit će sproveden Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Riječ je navodno o mnogobrojnoj obitelji iz koje su djeca smještena u nadležni centar za socijalnu skrb. Navodno je obitelj bila svojevremeno i pod nadzorom lokalnog centra za socijalnu skrb. Policija je odbila komentirati hoće li se protiv roditelja također provoditi kriminalistička istraga i jesu li roditelji znali da djevojčicu zlostavlja njen 17-godišnji brat.

Tko je policiji dojavio zlostavljanje i kako je moguće da nitko dvije godine nije primijetio da se unutar ove obitelji događa strava, još uvijek nije poznato. Zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mladić je danas ispitan pred istražnim sucem Županijskog suda u Karlovcu. Na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

>>Strava kod Splita! Očuh punih pet godina silovao i tukao pastorku

Komentara 2

MA
matador007
09:45 08.03.2013.

Ovo je prestrašno za bilo kakav komentar,jer mislim da nitko nema što pametno reći o ovoj strahoti!

ME
meteoropat
10:10 08.03.2013.

Mi odrasli snosimo odgovornost za sve što nam djeca čine.Iz ovoga se slučaja zaključuje da komunikacija unutar obitelji nije bila na adekvatnoj razini.I školski sustav je zakazao,jer da je u programu imao više tema o spolnom odgoju mogućnost da se ovako nešto dogodi sveo bi se na minimum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije