Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog gledanosti

Roditelji na meti kritika zbog podvale kojom su rasplakali kćer: Vi ste loše osobe!

YouTuberi
Foto: Screenshot
04.04.2019.
u 09:37

Prvoga travnja na svom kanalu objavili su video pod naslovom: ''Moramo darovati našeg psa... Opraštamo se zauvijek''

Popularni youtuberi, bračni par Cole i Savannah LaBrant našli su se na meti kritika nakon što su objavili video u kojem su zbog prvotravanjske šale rasplakali svoju šestogodišnju kćer Everleigh.

Prvoga travnja na svom kanalu objavili su video pod naslovom: ''Moramo darovati našeg psa... Opraštamo se zauvijek.''

Cole (22) u kameru objašnjava kako imaju ''loše vijesti'' te tada pokazuje kćer koja leži na kauču te je pita želi li razgovarati o onome što se događa.

Djevojčica ustaje, vidno uplakana, a otac je ponovno pita želi li razgovarati, na što ona negativno klima glavom. Potom se ubacuje majka koja drži tromjesečnu kćer i objašnjava kako moraju dati svog psa Carla jer se ne mogu dovoljno dobro brinuti o njemu.

Majka objašnjava kako ga češće moraju izvoditi jer obavlja nuždu po cijeloj kući. Roditelji joj potom kažu kako joj moraju još nešto reći, a zatim joj majka na uho šapuće: ''Prvotravanjska šala.''

No, djevojčica tom šalom nije bila baš oduševljena pa se ponovno rasplakala.

– Otišli smo predaleko? – zapitao se otac, a roditelji potom objašnjavaju kako nisu mislili da će djevojčica uopće povjerovati u njihovu priču jer si cijeli dan nešto podvaljuju.

Njihova podvala nije se svidjela brojnim pratiteljima kanala koji su im zamjerili što su tako rasplakali dijete.

– Ako zafrkavaš svoje dijete do plakanja, znači da si zločesta osoba – jedan je od brojnih komentara.

Što vi mislite, jesu li pretjerali?

VIDEO Bizarna nesreća na autocesti: Pogledajte s čim se zamalo sudario ovaj vozač

Ključne riječi

Komentara 1

OT
Otorinolaringoginekolog
07:16 05.04.2019.

Danas su svi osjetljivi do svemira i natrag, svi su nekakve žrtve, svi padaju u depresije zbog sinica, više se niti našaliti ne možeš, a da mimozice ne obole od anksioznosti i depresije. U što se to pretvaraju ljudi zapadne civilizacije? Svi samo kmeče po fejsbuku kao kakve babe. Možda baš zato što se tijekom odrastanja nisu naučili da život nije samo "buci buci muci muci".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije