Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS!
Povratak na članak

Roditelji iz pakla odlučili kćer (13) naučiti pameti: Ostavili je na pustom otoku

Otok se nalazi kilometar od obale grada Rushan i godinama je već napušten, te na njemu nema niti tekuće vode niti struje. Djevojčica je tamo provela sama dva dana prije nego je usmjela dozvati ribare, koji su onda kontaktirali policiju.

Komentari 6

ZV
Zvjerko15
10:21 17.07.2021.

Nije neka odgojna metoda, ali pretpostavljam da su roditelji pokušali sve drugp. Ovo je potez očajnika.

VL
Avatar Majda
Majda
09:47 17.07.2021.

Rushan,kineski grad..

VL
IJ
istina_jaako_boli
19:44 18.07.2021.

Jadni roditelji sa njom.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:31 17.07.2021.

Pišete nema vode a roditelji joj ostavili kekse i vodu? Nego znate kako se radi abortus mladim curama ? Ona raširi noge a ti joj nadrobiš u zdjelu keksa i mlijeka, drugi dan isto, treći dan staviš samo zdjelu s mlijekom kad dijete izviri iznutra i vikne a di su keksi " a ti satarom " a ca "🔪

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.