Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE SASTAVLJAO KATEGORIJE?
Povratak na članak

Roditelji bijesni zbog školskog upitnika: 'Nagrade su potpuno neprimjerene i seksualiziraju djecu'

Upitnik su učenicima dali prije tjedan dana i o tome nisam ništa znala sve dok ga nisam vidjela na stolcu u kući, rekla je razočarana majka

Komentari 8

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:31 15.10.2018.

Dobrodošli u ljevičarsku pedoprogresivnu utopiju..

VL
RI
rightside
12:15 15.10.2018.

a mozda da pitate odgovornog,, anemicnog,, pa neka javnosti to razjasni kad je toliko pritiskao da to tako bude? ili to njega ne smijete pitat jer je zabranjeno postavljat pitanja koja otkrivaju istinu,,bilo o ovom bilo o borg grupi, ili svorinicu, ili zaposljavanju kuma u diplomaciji ili zaposljavanju sve moguce rodbine na finim mjestima,,)))))) da ne velim o "smicalicama" oko afere sms ili oko brkica,,sve to anemija ljuborno cuva od javnosti,,)))

VL
VO
vorda400
10:39 15.10.2018.

Da sve fine familije djeca sva dobra krasna a maloljeničkih trudnoća i pobačaja više nego djece u Britaniji i sad se čudom čude

VL
HL
Hladan
01:46 16.10.2018.

Do sad sam mislio da samo zivotinje mogu biti bijesne a sad mi je novinar otkrio da i ljudi mogu oboljeti od bjesnila!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.