Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac pobjegao
Povratak na članak

Rodila 9-godišnja Meksikanka, djetetov 17-godišnji otac pobjegao

– Tragamo za mladićem da bismo čuli i njegovu priču jer djevojčica ne shvaća što se dogodilo. Tu je riječ ili o silovanju ili o slučaju seksualnog zlostavljanja – rekao je jedan službenik tužiteljstva

Komentari 7

KL
klubuhb1
18:05 06.02.2013.

Meksiko je jedna od dvije naj katoličkije zemlje na planetu. Pa kaj su radili popovi na vjeronauku, zar ne uče djecu da se ne seksaju prije braka. Ili bi ih trebali podučavati ovi naši sa kaptola.

VL
OB
-obrisani-
11:08 06.02.2013.

A kaj reći na ovo?

VL
VS
vstuden
12:27 06.02.2013.

a kaj reći, pa zdrvsveni odgoj u škole. aaaaaaa

VL
DU
DuplaKava
13:21 06.02.2013.

Meksiko ima spolni odgoj i zadovoljni su rezultatima. Ako ova djevočica ne zna što se zbilo, sigurno nije obuhvaćena školskim spolnim odgojem.

VL
Avatar ivek
ivek
13:50 06.02.2013.

ovo je terorizam,,,,, dite rodilo dite,,,,,,

VL
DU
DuplaKava
16:15 06.02.2013.

kontraadmiraI je napisao/la: Jovanović je sigurno zadovoljan. Ovo je "potvrda" njegove ideologije o spolnosti da djecu treba što ranije upućivati na seks. Bolesno! ____________________________ 'Jovanovićeva ideologija' nije što ranije djecu upućivati na seks-već suprotno: odgađanje prvog seksualnog odnosa do dobii kad dijete razumije sve uzročno posljedične veze. Slučaj ove djevojčice nam ukazuje da djecu koja ranije spolno sazriiju treba spolno educirati i prije 3. razreda osnovne, prije 'prosječnih' vršnjaka. Zar nije čudno da je mala imala imala spolne odnose, a nema pojma zašto je trudna i zašto je rodila-ta nije imala pojma šta joj mamlaz radi i koje su posljedice.

VL
CA
CaptainAmerica
17:16 07.02.2013.

mexico je nazalost totalno propao kao zakonska drzava. mafija je totalno preuzela drzavu. stravicno je opasno biti na meksickim ulicama po noci, iako ima boljih i losijih gradova,,,cak i kruzeri vise ne dolaze u mexico kao nekada zbog sigurnosti,,,prije petnaest godina bilo je fun ici u cabo san lucas i mazatlan, sada samo mozes imati problema ako tamo ides,,,preporucujrm godisnji u mexicu isto kao u nigeriji ili sjevernoj koreji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.