Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjena ljubav

Rođaci zatukli trudnicu ciglama jer se udala za muškarca kojeg voli

prstenje
Željko Hladika/Pixsell
27.05.2014.
u 22:23

- Ubio sam kćer zato što je je osramotila cijelu našu obitelj jer nije imala naš pristanak za udaju - rekao je otac ubijene.

Obitelj je nasmrt kamenovala trudnu Pakistanku ispred sudnice u gradu Lahoreu, a razlog za brutalno ubojstvo bilo je njezina udaja za muškarca kojeg voli, piše Huffington Post.

Njezina obitelj je podigla tužbu za otmicu protiv njezinog supruga te je ona išla prema sudnici kada su je napali. Otac trudne Farzane Parveen je odmah uhićen zbog ubojstva, a istražuje se tko je još sudjelovao u ovom strašnom zločinu.

Tri mjeseca trudna

Obitelj se protivila udaji 25-godišnjakinje za 45-godišnjeg Mohammada Iqbala, iako je za njega bila zaručena nekoliko godina. Njezin otac je podigao tužbu za otmicu koju je par osporavao. Njezin odvjetnik je potvrdio da je Pareveen bila tri mjeseca trudna.

Dvadesetak članova šire obitelji, među kojima su bili njezin otac i braća, dočekali su ih ispred zgrade suda u Lahoreu te su zapucali u zrak kada je par došao do ulaznih vrata. Pokušali su djevojku otrgnuti od njezinog supruga i kada nisu uspjeli počeli su je tuči i gađati sa ciglama koje su donijeli sa obližnjeg gradilišta.

"Zaljubili smo se"

Iqbal se počeo viđati sa djevojkom nakon smrti prve supruge s kojom je imao petero djece. - Zaljubili smo se - rekao je AP-u i dodao kako je njezina obitelj od njega željela izvući novac prije vjenčanja. - Otišli smo na sud i registrirali brak, što je razbjesnilo njezinu obitelj - rekao je Iqbal.

- Ubio sam kćer zato što je je osramotila cijelu našu obitelj jer nije imala naš pristanak za udaju. Zbog ubojstva ne žalim - rekao je otac ubijene istražiteljima.

>>Trostruko ubojstvo u židovskom muzeju u Bruxellesu

>>Ljubomorni muškarac kastrirao pa ubio gradonačelnika

Komentara 7

IC
ice12
22:57 27.05.2014.

Ovbo ceka i Europu ako se ne probudi.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:42 28.05.2014.

Ti pakistanci nisu normalni...

SO
sokolica
07:28 28.05.2014.

ovako nešto mogu napraviti samo religijom i tradicijom isprani mozgovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije