Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJELA U KANALIZACIJI
Povratak na članak

Rođaci traže istinu o bebama 'odbačenim kao smeće'

Zahvaljujući upornim naporima lokalne povjesničarke amaterke Catherine Corless, koja u svoje slobodno vrijeme istražuje povijest doma, otkriveno je postojanje masovne grobnice

Komentari 5

Avatar El Indio
El Indio
08:57 10.03.2017.

Kao prvo to osudzuje svak normalan, kao drugo Irski narod je jedan od rijetkih koji je prihvatio krscansku vjeru na miran nacin, i to monstruzno djelo nije od vjere vec od ljudi. I trece rimokatolik sam bio i ostat cu

VL
Avatar CHOW
CHOW
09:19 10.03.2017.

Sinoć sam gledao dramu Philomena, tema kako majka traži sina kojeg je crkva uzela pa prodala za tisuću funti američkoj obitelji i sve dokumente na tisuće i tisuće doslovno prodane djece namjerno zapalila. Godinama nakon tog djeca i majke pokusavalii su preko tih sora da se pronađu ali crkva nije dopuštala. Pitam se kad će se katolička crkva izvinuti za svoja mnogobrojna nedjela i zlodjela?

VL
KO
konoplja
08:49 10.03.2017.

Više nego dovoljan razlog za održavanje dana žrtava katoličke crkve! Ubijali su i ime boga stoljećima, baš me zanima što će Markićka reći, vjerojatno opet komunisti podmeću!

VL
CA
car13
09:29 10.03.2017.

Fuj ! Naj nakaradnija zlocinacka organizacija ! Isti su ko isilovci ! Tko god ide u crkvu i podrzava ih iko se nisu ogradili od ovakvi slucajeva taj je manijak ko i oni !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.