Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP-Dioki

Ročište odgođeno za lipanj zbog zdravstvenog stanja Ivana Mravka

Ivan Mravak
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
10.11.2015.
u 10:17

U tom postupku osim Mravka optuženi su Ivo Sanader i Robert Ježić

Pripremno ročište za aferu HEP-Dioki jutros je odgođeno zbog teškog zdravstvenog stanje Ivana Mravka, a sljedeće je zakazano za lipanj iduće godine.

U tom postupku osim Mravka optuženi su Ivo Sanader i Robert Ježić. Ježić je jutros došao na sud, no nije bio voljan davati nikakve izjave, a Sanader je dovezen iz zatvora u Remetincu, gdje još uvijek čeka odluku suda o jamčevini u predmetu Fimi media. 

Ročište je odgođeno jer je prema nalazima medicinskih vještaka Mravkovo zdravstveno stanje takvo da u narednih šest mjeseci nije sposoban nazočiti raspravi.

>> Mravak HEP-u nanio štetu jer je struju prodavao jeftinije

>> Vrhovni sud ovaj tjedan odlučuje o Sanaderovoj jamčevini

Komentara 4

Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
13:27 10.11.2015.

Dugogodišnji odmor na Rabu ( II ) bi pomogao.

MK
MKGRA
11:34 10.11.2015.

Kaj bu onda ročište na Mirogoju

MI
miholjčan
12:24 10.11.2015.

Kakve su to farse. lječničko izvješće na vještaćaenje, pa da vidimo koliko je istinito. Uvijek se razbole kad treba na sud, kao i Sanader, Glavaš i ostali ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije