Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Agram

Ročište odgođeno zbog bolesti odvjetnice

Suđenje Milanu Bandiću u aferi Agram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
16.09.2019.
u 14:27

Rasprava je odgođena do 23. rujna, kada bi trebao biti saslušan i Redžepi te još nekoliko svjedoka

Gzim Redžepi te još dvije svjedokinje uzalud su u ponedjeljak došli na zagrebački Županijski sud. Njih su troje trebali svjedočiti u nastavku suđenja Milanu Bandiću i ostalima optuženima u aferi Agram. No ročište je odgođeno zbog bolesti odvjetnice Slobodana Ljubičića.

Ona je sudu dostavila medicinsku dokumentaciju, pa je rasprava odgođena do 23. rujna, kada bi trebao biti saslušan i Redžepi te još nekoliko svjedoka.

Redžepi treba svjedočiti o okolnostima svojih kontakata s Vidom Demarin, koja je iskazivala na prošlom ročištu. Prema optužnici, Milan Bandić ju je nagovarao na davanje lažnog iskaza, odnosno da  kaže kako su slike koje su nađene pretragom njegove vikendice, vlasništvo zaklade kojom je tada presjedala, a ne njegove. Sastanak između Vide Demarin i Bandića, prema optužnici, dogovorio je Redžepi, inače zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
15:53 16.09.2019.

nema šansi da budu svi zdravi, bolesni su ili otuženici, ili odvjetnici, pa i svjedoci... i tako to traje jer svi moraju biti prisutni, a svi znamo da se to neće dogoditi. I cirkus zvan pravosuđe ponovno nastupa u Vašem gradu.

GE
generacija57
15:13 16.09.2019.

100% je bila bolesna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije